Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] GameMasterem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

Chciałbym zaoferować pomoc na serwerze jako GameMaster. Na początek chciałbym trochę o sobie opowiedzieć. Mam na imię Piotrek i mam 17 lat, pochodzę z Częstochowy. Na co dzień uczęszczam do technikum i kształce sie w zawodzie technik logistyk, w wolnym czasie gram w Metin2, uczę się języka programowania C++, poszerzam swoją wiedzę na temat stawiania, edycji prywatnych serwerów, tworzę grafikę oraz trenuję piłkę nożna. Grze poświęcam około 4-5 godziny zazwyczaj w godzinach wieczornych lub w nocy.

Jestem osobą sprawiedliwą, mam poczucie humoru, nie obrażam innych, zawsze służę pomocą, jestem zawzięty, gdy postawie sobię jakiś cel dąże do jego realizacji, jestem nieprzekupny oraz bardzo dobrze pracuje w grupie.

Jako GameMaster jestem w stanie zaoferować:
-pomoc graczom
-pomoc administracji w razie potrzeby
-wyłapywanie botów
-czuwanie nad ładem i składem na serwerze
-i wiele innych

Posiadam mikrofon, ts3, czas oraz chęci .
W razie potrzeby gg:4766007

Opublikowano

Po 1 to skopiowane* po 2 masz racje OPIERALEM sie na podaniu by bartek10pogon ale nie wzialem ctrl+c ctrl+v tak ty, w moim podaniu i jego jest tylko ta sama kolejnosc opisywania itd. Wiec musze ci powiedziec ze owszem sam to zrobilem a podanoe nie jest troszke przeksztalcone tylko jest cale przeksztalcone, jak juz probujesz kogos osmieszyc to rob to dobrze :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...