Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Technik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,
Szukam konkretnego technika który zna się na plikach serwerowych, cliencie i zabezpieczeniach. Obrotny chłopak, uczciwy, lojalny i dobry w tym co robi.

Mam zamiar zrobić nowy serwer i szukam współzałożyciela (Technika) który zajmie się tymi rzeczami. Ja będę utrzymywał serwer dedykowany itp. Serwer musi być dopracowany i szlifowany w stu procentach. Chętnych na PW zapraszam. Tylko zastanówcie się bo nie chcę amatorów zakładania serwera ;p

19389_12_08_09_3_13_35.png

Opublikowano

Z takim podejściem oraz składnią słów to widać że serwer długo nie pociągnie...

Dodatkowo jeden post...

Nie rozumiem co to ma do tego? Czyli jak mam dużo postów na forum to serwer będzie lepszy tak? Aha czyli musze zacząć spamowac na forum to będę miał lepszy serwer. Super rozumowanie!

Opublikowano

Nie chodziło mi o to... niestety taka prawda że w tych czasach jest wiele oszustów którzy wyłudzają...

Nie rozumiem co ja mam wyłudzić jak ja mam pieniądze i wszystko ja kupuje... A po drugie to nie ufa się nikomu w internecie mimo że ma nawet 100000 postów tyle.

Opublikowano

Tak, tylko że jeżeli ktoś ma np 100 postów to już można lekko ocenić tą osobę.

Właśnie.. Masz kasę kupujesz wszystko na siebie a potem osoba która będzie harowała zostanie z niczym... Nie mówię że Ty jesteś taki ale teraz jest coraz więcej takich przykładów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...