Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premium files IGCN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam w planach nie maly projekt i mysle nad zakupem plikow IGC - tutaj pojawia sie kilka moich pytan, a mianowicie...

Czy posiadaja jakies zabezpieczenia (server+klient) jesli nie, to czy sa jakies platne lub inne ktore sie nadaja pod te pliki?

Czy jest mozliwosc podpinania swoich dll'ek pod GSy i klient

Czy jest mozliwa(grubsza) edycja plikow?, nie chodzi mi o sam konfig

Ktora wersja jest lepsza IGC S6EP3 czy ex700

Kupic pliki z dedykiem w aWhost.pl czy bezposrednio od IGC?, bo widze juz ktos mial problemy z plikami IGC u Andrzeja tylko ile w tym prawdy...;]

@Chyba w zly dzial to wstawilem, ale pozna godzina juz i sie zagapilem ;]

Opublikowano

Witam
tak server i klient posiadaja GameGuarda serv/client nie wiem jak teraz czy wprowadzono jakieś nowości
Dllek pod gsa nie podepniesz -.- przykro mi chyba ze napiszesz do igcn czy mozna wtedy oni wysla gsa bez blokad ale z tego co wiem nie ma takiej mozliwości (jedynie cracked)
gróbsza edycja czyli dodawanie itemków itp nie wiem zabardzo o co ci chodzi ale jak o to to nie ma takiej mozliwości chyba ze za zgoda igcn
IGCN S6EP3 jest godna uwaga niestety Ex 700 chodz premium maja sporo błędów których nie poprawisz samemu jedynie czekanie na update z igcn
prawdy jest tyle ze na update z igcn niektóre osoby nie mogły sie doczekac ile serwerów R.I.P.lo bardzo dlugo wprowadzaja nowosci
u andrzeja polecam spoko vpsy naprawde
jezeli miał bym ci polecic kupno plików to tylko Titan Tech jest wstanie sprzedac bezbogowe pliki ( zmala iloscia błędów)
Pozdrawiam przepraszam za błedy ortograficzne :)

More Power MuOnline

Opublikowano

Tak, dokladnie o to mi chodzilo ;]

Niestety pliki TT chyba odpadna puki co, poniewaz same pliki wchlonely by mi cala wyplate... a jeszcze trzeba VPS ;]

Chyba nie mam innego wyjscia jak zakup S6ep3 od IGCN razem z VPS w aWhost.pl

Thx za odp.

Pozdro

Opublikowano

Razmortalos pliki igc S6EP3 i eX700 nie będą dostawały już żadnych łatek ponieważ IGC zajmuje się tylko teraz plikami s8. Nie polecam Ci plików w awhost naprawde nie są dobrze dopracowane i sporo z nimi problemów . Lepiej Ci wyjdzie postawić serwer na darmowych plikach znaleźć kompetentą osobe do ogarnięcia ich i wykupić lepsze zabezpieczenia. Osobiście żałuje że je kupiłem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pliki od IGC są stabilne wszystko działa tak jak ma działać nawet w wersji Season 7 Episode 2 (eX702) to tymbardziej i w tych starszych.

Wszystko jest uzależnione od configu, jeżeli poprawnie skonfigurujesz serwer to nie ma żadnych błędów i bugów.

Jedyny bug, który zauważyłem to Vizual Bug, który dość przeszkadza, ale da się grać :)

awHost, jest drogie ale jest bardzo dobre zabezpieczenie przed DDoSem, bez różnicy chyba czy kupisz pliki od IGC czy bezpośrednio od awhost, ponieważ to jest to samo.

IGC nigdy nie da Ci GSa, który będziesz mógł sobie przerabiać ^^ To jest nie realne.

Wszystko możesz robić z clientem, masz zabezpieczone GSy i nic z nimi nie zrobisz.

Config jest bardzo obszerny, wszystko sobie można dokładnie ustawić.

Pozdrawiam,

Fullex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...