Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[30D] Mike

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od kiedy link to YouTube'a jest linkiem zakazanym ???

Oczywiście do YouTube'a można ale jezeli dzięki niemu masz jakąś korzyść np zarabiasz to jest to reflink

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Oczywiście do YouTube'a można ale jezeli dzięki niemu masz jakąś korzyść np zarabiasz to jest to reflink

nie zarabiam na YT, poprosilem jedynie o pomoc w konkursie ^^ stfu....

Opublikowano

nie zarabiam na YT, poprosilem jedynie o pomoc w konkursie ^^ stfu....

Czyli jednak masz jakąś korzyść a wiec jest to reflink

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Czyli jednak masz jakąś korzyść a wiec jest to reflink

Nie wiem skad zes sie kolego urwal, ale od kiedy pomoc jest reflinkiem ????

Zmuszam kogos do czegos ? User jest nie swiadomy pomocy mi ? Nie ! Robi to z wlasnej nie prymuszonej woli... Reflink zawsze byl interpretowany jako link przynoszacy korzysci m.in pieniezne z nieswiadomego klikniecia przez usera czy odnosnika do konkurencyjnego forum ^^

Opublikowano

Zmuszam kogos do czegos ? User jest nie swiadomy pomocy mi ? Nie ! Robi to z wlasnej nie prymuszonej woli... Reflink zawsze byl interpretowany jako link przynoszacy korzysci m.in pieniezne z nieswiadomego klikniecia przez usera czy odnosnika do konkurencyjnego forum ^^

To samo można powiedziec o zwykłym reflinku tez użytkownik ma wybór.

Reflink to link, dzięki któremu zdobywasz określone dobra nie tylko pieniężne.

1388363882-U262029.png
Opublikowano

Omg umiesz czytac ze zrozumieniem?

Napisalem jasno ze sa to M.IN. pieniadze czyli nie tylko... moj link do YT to nie reflink...

1. user klikajacy w link nie przynosi mi odraz zadnych korzysci ^^

2. user jest uprzedzony o tym co moze zrobic a nie musi...

3. klikniecie "kciuka" nie daje mi zadnych korzysci majatkowych ^^ korzyscia bylaby dopiero wygrana an co user sie zgodzil czytajac opis bloga i klikajac kciuk....

przeczytaj dokladny opis notki na blogu ktory zostal usuwany...

Opublikowano

3. klikniecie "kciuka" nie daje mi zadnych korzysci majatkowych ^^

http://wrzuc.se/i/5248ae872d700

To jest pomoc w wygranej czyli dzięki temu masz większe szanse na wygrana a wiec jest to reflink, poczytaj dokładnie co to jest bo widać ze tego nie rozumiesz.
Tak samo jeśli ktoś wstawi reflink do strony z grą i dzięki temu ma np więcej pieniędzy w grze i rownież w tym przypadku jest uprzedzony i tez nie musi klikac bo go nikt nie zmusza.
1388363882-U262029.png
Opublikowano

zapomniales chyba podwazyc jeszcze wczensiejsze 2 pkt.... co do 3...

klikniecie kciuka nie daje mi zadnych korzysci majatkowych... z tego co wiem "szansa" nie jest dobrem materialny czy tez korzyscia finansowa...... co do gry przez cb opisanej to korzysc jest natychmiastowa i sluzy aomatycznie do uzyskanai korzysci majatkowych .... przyblizenie/zwiekszenie szansy nia nie jest...

Opublikowano

Nie mam juz siły z tobą dyskutować wiec powtórzę jeszcze raz reflink to link dzięki któremu masz jakąś korzyść a ty możesz dzięki niemu wygrać jakieś rzeczy materialne czyli jest to reflink.

EOT.

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...