Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zbroje płytowe, o co chodzi z tym statusem początkującego?

ZjeemCie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No siema. Mam takie pytanko.. a mianowicie: żeby zakładać ''płytowe'' zbroje muszę coś zrobić czy to samo przyjdzie z levelem? :D ( kapłan )

pytanie nr 2 : O co chodzi z tym statusem początkującego? jak sie tego pozbyć czy coś? mam 16lv xDD

nagrodzę zielonymi

Opublikowano

1. Sorcerer/SM/Bard mogą zakładać tylko clothy.

Ranger/Sin/Gunner mogą zakładać clothy i leathery.

Cler i chanter mogą zakładać clothy, leathery i chainy.

Templar i glad mogą zakładać clothy, leathery, chainy i plate.

W związku z powyższą rozpiską - jako cler nie możesz założyć eq typu plate ponieważ jest to ograniczone klasowo.

2. Status początkującego to typ konta z największymi ograniczeniami. Między innymi nie możesz tradeować z innymi graczami, oglądać sklepików, sprawdzać brokera, masz ograniczenia w ilości zbieranych materiałów, nie możesz spamować na lfg, itd. Możesz zdjąć te ograniczenia poprzez kupno Gold Packa - wtedy przez miesiąc będziesz miał status premium, który zniknie po upływnie czasu GP. GP się stackują, więc możesz kupić 12 GP, odpalić je i cieszyć się kontem premium przez rok. Cena GP jest na każdym serwerze inna. Nexus to ok. 70kk/szt, Barus Asmodian widziałem niedawno po 25kk/szt. GP możesz kupić z brokera. Poczytaj więcej o tym na oficjalnej stronie AIONa:

http://www.aionfreetoplay.com/website/features/

oraz sprawdź listę ograniczeń itp:

http://www.aionfreetoplay.com/website/featuresdetails/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...