Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Adminów na Ts3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam odpowiedzialnych i znających się na rzeczy(również technicznie).

Osoby chętne proszę o opisanie się pod tematem.!

Opublikowano

Myślę że te 3 osoby będzie OKEJ żeby zaopiekować się serwerem. I mam nadzieję że wszyscy panowie macie mutacje i odpowiedni wiek. Odezwe się na gg jak tylko dorwę się komputera :

Opublikowano

Jak masz jeszcze jedno miejsce to mogę się złosić gg : 43031764 znam się na tym 2 lata jak coś.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Słuchajcie, z Tsem ruszymy wraz z dedykiem. Chwilowo nie mamy czasu gdyż pracujemy. Jak tylko się coś zmieni to dam znać niektórym osobom. Będzie ciężko wybrać bo nie wiem kto z Was zna się bardzo dobrze ze strony technicznej. Piszecie tutaj że "podaj gg " etc. ale ja nie używam gadu i nie przesiaduje na tym komunikatorze. Dlatego BARDZO proszę tak jak napisałem w temacie "Osoby chętne proszę o opisanie się pod

tematem.!" aby dostosować się do wymogu. Powiem Wam że jedna osobą mi się przedstawiła i opisała z "grubsza" siebie. Pisząc temat szukam adminina ts3 chodziło mi o jedną osobę która będzie technikiem i ta osoba wybierze sobie "opiekuna tsa" ale to ostatnio zdałem sobie sprawę, że może i źle napisałem ten temat. Admin a opiekun to odrębne posady.

Dlatego podchodząc poważnie do sprawy szukamy naprawdę znającej się osoby na tym bo nawet jak ktoś mnie oszuka(czego nie lubię) to po czasie wyjdzie czy naprawdę jestem "technikiem"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...