Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Moje Gry i Wasza ocena/porada

YOKYO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Farma ashką słabiutka, musisz dużo lepiej farmić.

Co do buildu na eve to zmień Spirita Wraitha na Spirit Lizarda dużo bardziej się przydaje na eve.

Opublikowano

Jest źle , bardzo źle.

Widać ,że grasz nie ostrożnie , lecisz za fragiem i bardzo słabo farmisz.

Rankedy jak narazie nie są dla Ciebie pierw lepiej skończ runy i ogarnij porządnie jakąś postać.

To mój profil:

http://www.lolking.net/summoner/eune/31259640#history

Możesz sobie porównać.

+ League Of Legends.          + San Andreas Multi Player.         + Tibia.                    + Nfs World.

+ Counter - Strike.              + Metin 2.                                   + Mine Craft.           + L4D2 Multiplayer .

Opublikowano

Zeby nie tworzyc nowego tematu o tym samym zapytaniu poprostu zostawie link do mojego profilu i mnie ocencie ;)

Z gory mowie iz adc ani champami ad nie grywam z tego tez powodu ze narazie nie posiadam do nich runek.

http://www.lolking.net/summoner/eune/38313398#profile

Mój drogi, przyjme do uwagi, że w lola nie grasz zbyt długo.

Farma na 44 minute Singedem 102? Na tą minutę spokojnie wyciągniesz 350cs'ów.

Itemki bolą, to samo runy (runy odpuszczam, bo mówisz że nie masz dobrych)

Zmień troszke masteriersy, popracuj nad farmą, nie biegaj po byle fraga i zaczniesz grać o wiele lepiej :)

8372383248.png
Opublikowano

Singedem gralem jako support tank i dopiero pozniej moglem zgraniac farme, wpadalem w tf-a i tankowalem wszystko przy tym zadajac dmg z trutki wiec tam nie mialem pola do popisu.

Co gry Evka to mam ja od 1,5 dnia i ucze ogolnie sie nia grac na jungli (na jungle nie gram tak samo jako adc)

Moje main picki to viktor, xerath i gragas gram glownie mida lub eventualnie topka, postaram sie zagrac pare meczy na midzie abyscie mogli zobaczyc mnie z innej perspektywy

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Poczytaj tut'y na temat danych buildów,próbuj mniej padać,ponieważ masz czasami dużo fragów,ale dużo dedów,do tego popracuj solidnie nad farmą.

Opublikowano

Pracuj nad farmą, 151 cs'ów w 53 minucie to kijowo ;/ - może i masz feeda, ale i tak farm ;) - farma najwazniejsza, nawet jesli jest feed.

Tak jak inni UP pisali, popracuj nad tym by nie dedać tak dużo i ogarnij te runy, masz pomieszane marki na AD i Magic Peny, zobacz se moje runy jesli chcesz runy pod AD: http://www.lolking.net/summoner/eune/38313398#profile

Opublikowano

Chujowo farmisz, a to odbija się na dalszej grze. Popraw farmę, bedzie lepiej.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...