Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakończenie GTA 5

StoneKnight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Jeśli już ktoś oglądał lub przeszedł całą gre GTA 5 to wiadomo, że ten cały murzyn zabija pozostałych dwóch przyjacieli.

Moim zdaniem to troche głupię, oglądając pewien film ktoś wspominał, że to byli przyjaciele etc. to o co poszło, że ten murzyn zabił pozostałych dwóch ?

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

jeśli nie wiesz o co poszło, to pewnie o kase.

Swoją drogą, Franklin nie musi zabić każdego z "przyjaciół", a powiem ci lepiej, nie musi zabijać żadnego z nich.

A jak coś oglądasz, to oglądaj od początku do końca, wtedy będziesz wszystko wiedział

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

jeśli nie wiesz o co poszło, to pewnie o kase.

Swoją drogą, Franklin nie musi zabić każdego z "przyjaciół", a powiem ci lepiej, nie musi zabijać żadnego z nich.

A jak coś oglądasz, to oglądaj od początku do końca, wtedy będziesz wszystko wiedział

Ogólnie to pierwszy filmik jaki oglądam który dotyczy GTA 5 i natrafiłem na film w który umiera Michael.

Czyli są trzy wybory, albo umiera Michael lub Trevor albo żaden z nich ?

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

jak podał jedno...
A: Zabijasz tego
B: Zabijasz tego
C: Zabijasz innych... ( nie będę pisał kogo)

Coś przeoczyłem ?

@up dokładnie tak.
Poszukaj sobie jakiejś serii Let's play i będziesz wszystko wiedział ;) (osobiście polecam Maćka Makułę, Czy też Wonzai'a (kto co lubi) nie dość że opowiada zabawnie, to nie drze ryja jak np. Rojo...)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Oglądnąłem sobie już dwa filmy z dwoma opcjami zakończenia, jeszcze został jeden ale niestety te zakończenie trwa ponad godzinkę ;x

Powiedzcie mi, czy gre aż tak łatwo i szybko przejść czy mi się wydaje ?:)

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Wydaje Ci się.
Ja dopiero po 28h gry zakończyłem wątek fabularny i zostało mi jeszcze kilka dobrych godzin z misjami pobocznymi.
Co na dzisiejsze standardy jest na prawdę dużą liczbą godzin.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Wydaje Ci się.

Ja dopiero po 28h gry zakończyłem wątek fabularny i zostało mi jeszcze kilka dobrych godzin z misjami pobocznymi.

Co na dzisiejsze standardy jest na prawdę dużą liczbą godzin.

A mi udało skończyć się faubłe w 14h (Pewnie dlatego, że robiłem ją 3 raz <Haha>) Najpierw nie wiedziałem o misjach dla Lestera, a potem chciałem się pobawić Jeep'em Merryweather.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

No i gdzie zgubiłeś przyjemność z gry ?
To jest sandbox, tutaj się bawisz, i robisz misje, a nie robisz misje i robisz misje....

1394725204-U719057.png

Opublikowano

śledziłem fabułę i jest zjebane zakończenie

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...