Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] System Ulepszeń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Chce zalożyć serwer nrazie hamachi.

No i moje pytanie brzmi jak zrobić system ulepszeń żeby nie był on monotonny znaczy co 10lv jaki by był najlepszy co 20lv?

I co dodać do serwera zeby był on przyjemny do grania? serwer 250lv taki easy z nutka medium/hard. Jakie questy i tak dalej.

Opublikowano

No i moje pytanie brzmi jak zrobić system ulepszeń żeby nie był on monotonny znaczy co 10lv jaki by był najlepszy co 20lv?

jezeli co 10lvl bedzie monotonny to co 20lvl bedzie bardziej monotonny :D

najlepiej zrobic tak aby eq nakladalo sie na siebie (lvl przykladowo)

1 bron - 90-100lvl

2 bron - 95-105lvl

3 bron - 100-110lvl itd

Opublikowano

jezeli co 10lvl bedzie monotonny to co 20lvl bedzie bardziej monotonny :D

najlepiej zrobic tak aby eq nakladalo sie na siebie (lvl przykladowo)

1 bron - 90-100lvl

2 bron - 95-105lvl

3 bron - 100-110lvl itd

Wdł mnie lepiej zrobić monotonny w którym każdy gracz bd miał co robić, niż taki w którym już na 100-120lvl było by zrobione full,Osobiście wolałbym aby zbroje,bronie,nowe itemy, mapy były co kilka lvl.

W takim gdzie jest tylko 2-3 itemki szybko nudzi się gra,ludzie stoją w m1 jak kołki, a potem odchodzą.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

jak chcesz mieć easy/medium z 250 to musisz dobrze bronie dobrać żeby zbyt dużego syfu nie narobić ale najlepiej tak jak kolega wyżej powiedział co 5-10 poziomów broń do 120 poziomu a potem tak 120, 150, 175, 200, 215, 235, 250, a co do reszty do zwierzaki, kostiumy, dużo dungeonów typu niebiański wymiar dla niższych poziomów wieża orków itd, jakieś hełmy, bransolety nowe ulepszacze, nowe mapki do expa i bossy takie na które będzie się chodziło w grupach aby zdobyć np broń na 250 poziom trzeba będzie zdobyć 10 takich ulepszaczy które dropią z najlepszego bossa na serwerze i którego jest ciężko ubić.

trzeba tylko trochę pomyśleć ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...