Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] LEGENDARNY

Qinia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brolaf :x Przy umieraniu w polskiej wersji mówi ''Twoja stara'' To niszczy xDD

Co do animacji to zdecydowanie Kayle wygląda ŚWIETNIE. Ten dźwięk i animacja to wszystko razem mmmm.... coś pysznego.

Również mecha chogath prezentuję się genialnie. Co do tych skinów za 3k to nie wiem bo się nie znam ale Udyr całkiem ładnie wygląda a Ezrael ma za dużo osób jak dla mnie.

Opublikowano

Ezreal'a,dlaczego?Ładnie zmienione animację,świetny art w ładowaniu postaci,jak i w samej grze.Do tego EZ to fajne ADC'ry i się nie nudzi.

Opublikowano

Ezreal'a,dlaczego?Ładnie zmienione animację,świetny art w ładowaniu postaci,jak i w samej grze.Do tego EZ to fajne ADC'ry i się nie nudzi.

To jest them.

Do Kayle miażdży system, piękny na arcie i w grze.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

@up Glacial Malaphite to nie legenda. Tylko pół-legenda.

W każdym razie jest bardzo ładny. Zmienione skille i wygląd :)

Diss_Stream.png

Opublikowano

Brolaf :x Przy umieraniu w polskiej wersji mówi ''Twoja stara'' To niszczy xDD

Co do animacji to zdecydowanie Kayle wygląda ŚWIETNIE. Ten dźwięk i animacja to wszystko razem mmmm.... coś pysznego.

Również mecha chogath prezentuję się genialnie. Co do tych skinów za 3k to nie wiem bo się nie znam ale Udyr całkiem ładnie wygląda a Ezrael ma za dużo osób jak dla mnie.

HEHEHE !

Widać kto tu uczęszcza do gimnazjum.

Kup skina do postaci którą ogarniasz najlepiej, potem cie wyśmieją że legendarny skin a skill 0.

Mecha Cho wygląda ładnie,Kayle też,Vladimir też, zresztą to legendarne skiny i czy chcesz czy nie to wszystkie są zajebiste ( wyłączając Bot Nunu )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...