Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak to dalej jest.

Mateusz-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem te kwalifikacje i wygrałem 6/10 meczów. Dodało mnie do silver 2 i mam teraz 0 lp ile meczy przegram to spadne do silver 3. Chodzi mi o same przegrane.

I jeszcze jedno mój poziom gry jest naprawde słaby daje sobie jakiś bronz 5, bo z tych 10 gier, tak naprawde zagrałem jedną dobrze, a reszta fatalnie. Gram głównie topa solo kha zix. Na normalach ladnie mi się gra, a na rankedach kompletna klapa. Mam 170 zwyklych winów i 10 rozegranych rankedów. Brak skończonych run mam tylko te esencje po ad i ap. Postaci mam 15 i nie wiem czy grać rankedy czy sobie jednak odpuścić coś, bo miałem ludzi co pisali mi, że mam odinstalować lola. Mój problem polega na tym, że mam bardzo dużo przerw z lolem. Jak mi radzicie grać normale i od czasu do czasu rankeda żeby nie spaść?

Opublikowano

Najpierw zagraj normale i się rozegraj porządnie(polasthituj itp.)

Spadnięcie zależy od Twojego MMR , jak masz niskie zpadasz nawet po 1 razie,jak masz wysokie to nawet po 5 razie .

Opublikowano

Ja tam z taka sama iloscia winow gralem rankedy ale ja mialem skonczone full runy pod ap i ad i mialem kolo 23 champow wiec skoncz runy i kup kilku champow nawet tych po 450 i 1350 bo sa dobrzy i narazie polecam grac normale .

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Opublikowano

Graj same normale, a rankeda raz na jakieś 28dni, żebyś nie tracił punktów za brak aktywności.

Zrób pełne runy, kup przynajmniej kilkanaście kolejnych championów i potrenuj na normalach.

Opublikowano

up@ Jak widzę co wy piszecie to mi się płakać chcę ... Każdy zaczyna grać rankedy, kiedy czuje, że jest gotowy. Jeżeli myślisz, że ci coś nie wychodzi, zapytaj kogoś, może ci da wskazówkę co poprawić w swojej rozgrywce. Zawsze można potrenować na botach/customach np. z kolegami. Postaraj się skompletować runy do końca - zawsze jesteś o krok do przodu. Najlepiej jest tzw. "wymasterować" kilka postaci(np.4-6) i nimi grać, zamiast kupić wszystkie i żadną nic nie umieć. Tyle ode mnie. Myślę, że pomogłem ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...