Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Problem z pisaniem

Nidzgor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z pisaniem na forum otóż gdy chcę odpowiedzieć w jakimś temacie po kliknięciu "Napisz" nic się nie dzieje, muszę wchodzić w "więcej opcji" i stamtąd pisać posta. Testowałem i problem występuje również w innych przeglądarkach. Przy cytowaniu pojawia mi się " " nad i pod cytatem oraz gdy chcę zacytować to cytat zamiast pojawić się w oknie na dole to otwiera mi bezpośrednią stronę do udzielenia odpowiedzi. Problem ten występuje od dzisiaj, próbowałem reinstallu przeglądarek, usuwaniu cookies itp. Problem występuje na każdym forum.

Opublikowano

Nie raz tak się dzieje.... Ja muszę klikać dwa razy. Miałem też tak że musiałem pisać wszystko w więcej opcji i tam dopiero.

Teraz po edytowaniu posta nic się nie dzieje posta się tak jakby nie zamyka ale się aktualizuje.

Polecam przeczyścić CCleanerem kompa może coś pomoże, ale ogólnie jakieś tam problemy są.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Nie raz tak się dzieje.... Ja muszę klikać dwa razy. Miałem też tak że musiałem pisać wszystko w więcej opcji i tam dopiero.

Teraz po edytowaniu posta nic się nie dzieje posta się tak jakby nie zamyka ale się aktualizuje.

Polecam przeczyścić CCleanerem kompa może coś pomoże, ale ogólnie jakieś tam problemy są.

z tym że ja mogę klikać i 1000 razy i nic się nie stanie póki nie wejdę w "więcej opcji" i stąd nie dodam posta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...