Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fajne męskie fryzury.

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestes pedalem? jak tak to zainspiruj sie fryzurami znanych gwiazd jak justin czy te 4 pedale direktion czy jakos tak

jesli nie to obetnij sie jak ci fryzjer doradzi

Opublikowano

teraz najbardziej mode są coś w stylu lat 20 , wczesne początki . (osobiście uwielbiam chłopaków w takich fryzurach , oczywiście w dobranej do kształtu twarzy)

http://m.natemat.pl/60ace360985d0d90dde3555ce37a4869,641,0,0,0.jpg

może na tym zdjęciu nie prezentuje się idealnie , ale polecam obejrzenie "Wielki Gatsby" tam masz pełno takich fajnych fryzurek , krótszych , dłuższych

Opublikowano

Ja tam zawsze na środku zostawiam a po bokach gole, znaczy nie ja tylko fryzjerka. I na środku nie do końca zostawić całość. Moim zdaniem wygląda to wtedy bardzo dobrze ;)

VNp6c2U.png

Opublikowano

z moim ryjem, zawsze biorę tak.
boki maszynką, a górę nożyczkami

wychodzi coś takiego jak pokazałeś, tyle że góra nie jest tak duża

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Ja pierdole zrób sobie taką jak masz na jajach, a tak serio to idź zrób sobie coś normalnego np. irokez albo góra dłuższa boki krótsze i będzie ok. Facet nie powinien przykładać dużej wagi do wyglądu :P

Opublikowano

Ja zawsze robię na krótko, plus po bokach jeszcze krócej niż na środku. Wygląda dość ciekawie, i schludnie.

tez tak robie, np. 0,5cm po bokach i 1cm środek :)

Opublikowano

Ja pierdole zrób sobie taką jak masz na jajach, a tak serio to idź zrób sobie coś normalnego np. irokez albo góra dłuższa boki krótsze i będzie ok. Facet nie powinien przykładać dużej wagi do wyglądu :P

Też tak sądziłem, zaraz przed tym jak skończyłem 16 lat.

syggnapng_nhhraxa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...