Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szansa na gold'a

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , powiecie mi czy mam możliwość wyjścia do golda do końca sezonu? , otóż ostatnio dużo i szybko awansowałem , aż do bariery s3-s2 , gdzie miałem dwa podejścia (dwa zwalone , dzięki mojemu pro teamowi) , teraz systematycznie spadam na dół - jest tylko gorzej . Do tych 2 porażek cały czas grałem masterem yi , ale zmieniłem go na jarvana z powodu za dużego papieru w late.

O to mój lolking:

http://www.lolking.net/summoner/eune/24654819

Wiem że nie jesteście wróżkami , ale może w przybliżeniu powiecie mi jak to będzie wyglądało(dodam że teraz będę miał tylko mniej czasu na grę)?

Ew. jakaś rada? Obecnie przesiadłem się z j4 na adc - draven z powodu tego że 70% przegranych gier było z powodu noob bot'ów

Opublikowano

Skoro umiesz grać na jungli J4 to graj. Junglą można Carryować. Troszkę boli twoja farma J4, tzn. mniej niż 100 w 40 minucie.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Farma na jungli słaba bo cały czas gankuję (żeby nie było flamu później)

Co do draven to farma słaba bo we wszystkich grach grałem przeciwko varusowi , a jak wiadomo kontruję on dravena (a w dodatku miał on tarica,bliza i w jednej grze tresha)

Opublikowano

Jeżeli grając cały,pół sezonu nie zdołałeś wyjść z Silvera to w ciągu 10dni (nie wim ile dokładnie to końca zostało) też nie dasz rady.

Opublikowano

Został jeszcze miesiąc

I powie tak nie chce być złośliwy ale raczej nie dasz rady.

Uwierz mi że jeżeli dojdziesz do srebra 2 zostaniesz tam na długo potem jeszcze 1 a tam będziesz o polowe mniej punktów zdobywał

Opublikowano

Znaczy na serio gram od pół miesiąca , gdzie z s5 0lp wstałem do s3 promotion , ale tera dzięki shity team mate'ami spadam na łeb na szyję , obecnie mam S3 18pkt , i loose nie są spowodowane przezemnie! , staram się jak mogę , daje wskazówki drużynie , ale i tak lipa z tego wychodzi ;/

Opublikowano

Na początek ogarnij farmę, bo ani w jungli (chociaż tutaj taktykę rozumiem), ani na innych liniach za ciekawa to ona nie jest. No i złóż porządne runy, pomyśl o jakiś bardziej tankowatych masterkach.

Opublikowano

Ja w ciągu jednego Weekendu wyskoczyłem z Silver IV do Silver II I teraz się męcze - jeśli będziesz grał i wygrywał to jasne że przejdziesz...powodzenia :)

Opublikowano

Powinno ci sie udac, razem z kolega oboje wychodzilismy z silver V i udalo nam sie dojsc do Golda (zazwyczaj Duo bot/Mid Jungle) w jakies niecale 2 tygodnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...