Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] dodanie wpisów na terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem chce dodać wpisy do navi na plikach terenzo ale nie mogę wiem że trzeba zrobić to w txt robię wszystko jak w tym temacie

http://www.mpcforum.pl/topic/1052718-tut-nowe-mob-protoitem-proto-w-db-opis-i-wyjasnienie/

Lecz gdy przechodzę do kroku w którym trzeba będzie trzeba konwertować txt w programie od jachu

Wyskakuje mi taki błąd

http://scr.hu/137d/tdv60

Prosze o pomoc najlepiej jak by ktoś mi je dodał pisać tu lub na gg 48421901

Opublikowano

najlepiej wejdz w /usr/home/mt2/db

skopiuj w item_proto jakis item np bron jesli chcesz bron

pozmieniaj id nazwe itd a potem w item_name dodaj

id nazwa

bedzie latwiej niz zabawa w takie coś.

Opublikowano

najlepiej wejdz w /usr/home/mt2/db skopiuj w item_proto jakis item np bron jesli chcesz bron pozmieniaj id nazwe itd a potem w item_name dodaj id nazwa bedzie latwiej niz zabawa w takie coś.

tak ale jak ma dodać 300+ wpisów to nie mam zamiaru się bawić a normalne mam tylko do tego txt muszę zrobić a ja nie mogę :(

Proszę kogoś o pomoc napisać co i jak lub proszę o kontakt gg aby ktos mi to zrobił podam passy itp

Opublikowano

Prawdopodobnie masz źle zrobiony wpis.

Ewentualnie przerzuć się na konwerter Terenzo lub jakiś niemiecki.

wpisy są dobre a innymi też sprawdzałem może być wina kompa może nie mam jakiegoś programu potrzebnego już miałem podobny problem z filearchiver nie chciał mi działać na vista a na xp działał

Proszę kogoś o kontakt aby mi je dodał poprawnie passy do navi podam aby ktoś to wykonał

Opublikowano

wpisy są dobre a innymi też sprawdzałem może być wina kompa może nie mam jakiegoś programu potrzebnego już miałem podobny problem z filearchiver nie chciał mi działać na vista a na xp działał

Proszę kogoś o kontakt aby mi je dodał poprawnie passy do navi podam aby ktoś to wykonał

Framework 4 jest na komputerze?

0LsM05U.png

Opublikowano

Framework 4 jest na komputerze?

Tak mam wpisy są dobre bo robiłem na derinie to tą samą rzecz dodawałem i normalnie działały a tu nie bo trzeba przez txt a mi błąd wywala :(

Może ktoś mi to zrobić jak coś pisać gg jest w 1 poście z góry dzięki daje limit :)

Opublikowano

Tak mam wpisy są dobre bo robiłem na derinie to tą samą rzecz dodawałem i normalnie działały a tu nie bo trzeba przez txt a mi błąd wywala :(

Może ktoś mi to zrobić jak coś pisać gg jest w 1 poście z góry dzięki daje limit :)

No to wyślij sprawę do JachuPL a Ty zmień konwerter i będzie po problemie.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...