Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FIFA 13 zakup

Skipp70

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca się jeszcze kupic fife 13 i grac w ultimate na niej ponieważ mam 14 ale nowe konto by założył bo na tamtym zaznaczyłem zły rok i nie moge grac przez neta -.-

Opublikowano

No nie wiem. :) Obecnie jest dość tania, ale serwery będą działać jeszcze około roku i później dupa. :) A nie zmienili Ci tej daty po kontakcie? :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Jutro zadzwonie bo nie chciało mi wysłać coś wiadomości :/ a w weekend nie działa support ale 40 zł i rok grania zastanowie się jak mi daty nie zmienia

Opublikowano

Cichy ale ja chyba sam zadzwonie xD bo mój brat nie wie o co chodzi i wiesz jak coś mu się zapyta to on może nie wiedziec a jak coś to powiem że mam mutacje :3

Opublikowano

No i prawidłowo. :) Po telefonie powinno być wszystko ok. nie spotkałem się z przypadkiem kiedy by odmówili bo oni tak naprawdę mają gdzieś ten wiek bo im chodzi o klienta i $$, a to że jest ta blokada to prawdopodobnie wymóg prawny. :)

Opublikowano

Wiem przygotowałem już tekst w tłumaczu:
Hi I have a problem because I bought Fifa 14 3 three days ago, and I wrote the wrong date but not on this account. Do you give the trick to change it? My nickname on another account and change it Pecuch date for 1996 :) Because I bought it to play the ultimate team :/ I can not because I made a mistake with the date, you may possibly also would delete my account and give it a new code for FIFA 14

Nadal czekam teraz od 10 min jest: Your approximate wait time is between 15 - 20 minutes.

Opublikowano

Pisze już z 2 gościem ... tamten nic nie pomógł ...

To jak coś poczekaj jak linia telefoniczna będzie sprawna. :) Warto się trochę pomęczyć bo FIFA bez FUT to nie ma sensu. :)

Chciałem powiedzieć pomoc techniczna przez telefon. :P

Opublikowano

Ten mi podał żeby do nich zadzwonił jak będą sprawni no naprawde nic nie pomogli ... zaczekam aż naprawią linie telefoniczą w polsce

Opublikowano

Ten mi podał żeby do nich zadzwonił jak będą sprawni no naprawde nic nie pomogli ... zaczekam aż naprawią linie telefoniczą w polsce

W każdy razie FUT nie jest stracony tylko musisz czekać jak wiek osiągniesz odpowiedni. ^^ Ale ok temat się wyczerpał, a wszystkie rozwiązania zostały już udostępnione. Napisz co i jak dopiero po kontakcie z polskim supportem przez telefon. :)

2 tematy do zamknięcie ten i fifa 13 zakup

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...