Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Je**na kolejka ponad 20k

renzrul78lk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdole 30 minut czekam już i nawet nie ma określonego czasu. Jak tam u was towarzysze?

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

a na ruskim nie :3 ahh darmowi bohaterowie i te ułatwienia na początku... dali za free mi sejuani caitlyn ze skórka i volibeara ze skórka :D

Opublikowano

Na PBE byłam 30-tysięczna w kolejce. Czekałam 2h. Po prostu serwery nie mają aż takiej przepustowości osób w ciągu sekundy. :) Trzeba im to wybaczyć. Przecież stworzyli taki cudowny e-sport jak LOL. :3

Opublikowano

U mnie to samo. 2.5k kolejka 5 minut do konca...

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Approximate wait time: 3min

Your position in queue: 10000 i się szybko zmniejsza :D

Nie jest źle, jak na north/east i to wieczorem...

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Jest to przez to że servery są obciążone(najczęściej właśnie niedziela/sobota) wtedy trzeba wytrwale poczekać .

Opublikowano

hehe, na turcji takich problemów nie ma

obstawiam że wina patcha. zapewne w nocy fix do najnowszego patcha

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

shivak ja tez pamietam no ale po cos kurwa podzielili te serwery... Na Wescie znowu problemy .. Polakow chcieli wypieprzyc , rumunow , turkow tez troche bylo ,a na eascie polacy przejeli system ,a na westa polacy sie przenosza w dodatku te balkanskie smiecie..

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

na eune wlazłem bez żadnego problemu ;) na weście zapewne coś robią i dlatego jest taka kolejka ;) albo poprostu poczekajcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...