Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do lola ? ;/

Xatraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam dość nietypową prośbe.

Czy mógłby mi ktoś napisac na priv albo w kom jaki komputer do lola poleca albo jakie częsci do niego... ? ;/ ponieważ Ja zabardzo się na tym nie znam a zależy mi żeby lol chodził na maksymalnych ustawieniach graficznych i było powyżej 100 fps i kosztował do 2500 zł. z góry dziękuje :)

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/forum/439-komputery/ Napisz tutaj, złożą coś dobrego.

LoL nie ma jakichś epickich wymagań, nawet 1,5k starczy na full detale ;)

@EDIT w polecanych zestawach jest takie coś :

Gigabyte GA-B85M-D3H Intel B85 LGA1150 BOX - 269.00 zł
Intel Core i5-4570 LGA1150 BOX - 743.00 zł
XFX ATI Radeon HD7870 XT Tahiti LE 2GB DDR5/256bit DVI/HDMI/DP PCI-Express - 769.00 zł
Goodram DDR3 4GB 1333MHz CL9 - 136.00 zł
Seagate Barracuda 1TB SATA3 (ST1000DM003) - 234.00 zł
Liteon nagrywarka DVD iHAS122-04 czarny OEM - 74.00 zł
Thermaltake Smart SE Modular 530W - 205.00 zł
SilentiumPC Brutus M23 Pure Black - 144.00 zł
Montaż zestawu komputerowego PC - 1.00 zł

Opublikowano

jak chcesz mieć +100-110 FPS'ów bez vertical synch i najwyższe detale bez zacinki w TF'ach to RAM (przynajmniej 6Gb) ja bym sobie kupił 8Gb, karta graf. 2Gb (może być nawet podwójna - jakaś dobra + integrówka) do tego porządny procek 4 rdzeniowy (wystarczy i5 nowszej generacji z taktem 3,0GhZ) i reszta jak wolisz. to powinno spokojnie kosztować +/- 2500-2600 zł.

Opublikowano

jak chcesz mieć +100-110 FPS'ów bez vertical synch i najwyższe detale bez zacinki w TF'ach to RAM (przynajmniej 6Gb) ja bym sobie kupił 8Gb, karta graf. 2Gb (może być nawet podwójna - jakaś dobra + integrówka) do tego porządny procek 4 rdzeniowy (wystarczy i5 nowszej generacji z taktem 3,0GhZ) i reszta jak wolisz. to powinno spokojnie kosztować +/- 2500-2600 zł.

kolejny patrzacy na liczby od kiedy ram przeklada sie na fpsy? ;o 2gb karta graf nie patrzymy tylko na pamiec karty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...