Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xbox 360

GoldeN:#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiadomo wyjdzie xbox One (w właśnie, kiedy??) Cena xbox360 wówczas spadnie. Dlatego tak sobie myślę, czy go sobie nie kupić. Najtańszy xbox360 (ale slim) kosztuje okolo 600 zł, nowy. Ale 4gb to bardzo mało. Jakie jeszcze pojemności dysku mają xboxy? Nie chcę mieć 1 tb, czy ileś, ale tak 150gb by mi starczyło.

I powiedzcie mi, czy będą produkowane gry na xboxa 360 po premierze one, jeśli tak to jak długo. Warto w ogóle kupić? Podajcie 5 fajnych tytułów, jeśli znacie (gry)

finalrender.png

Opublikowano

Halo

Gears Of War

Forza

FEAR files(paczka fear'ów)

Myślę że za 800zł z dyskiem 250gb po premierze XONE wyrwiesz tego x360.

graphic.png

Bywalec
Opublikowano

Wątpię, że Xbox360 stanieje po premierze Xbox One, jest zbyt dużo gier dla niego.

Gry będą produkowane na 360.

Opublikowano

golden - tylko? pomyśl sobie ile ta konsola ma już lat xD

A co do czego to nie lepiej kupić jasperke przerobioną za 300-350zł i dysk za 100 ?

graphic.png

Opublikowano

golden - tylko? pomyśl sobie ile ta konsola ma już lat xD

A co do czego to nie lepiej kupić jasperke przerobioną za 300-350zł i dysk za 100 ?

a co to jest jasperka?Czyli potwierdzasz, że do końca 2014 roku??

finalrender.png

Opublikowano

Jasper- to najmniej awaryjna wersja zwykłych konsol do slim (elite, arcade itp.) Z tego co pamiętam to chodzi tu o zasilanie, ewentualnie jeszcze falcon dawał radę ale ja tam mu nie ufam ;D

A co do konsoli to nie będzie im się opłacało robić gier na konsolę z grafiką sprzed 10 lat ;( przykre, ale prawdziwe.

Ja na twoim miejscu tez bym kupił jaspera. tańszy. ;d

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...