Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[100 slotów]PlayMine[13w39b][Premium][Pierwszy taki serwer!]

azuspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PlayMine

Grałeś już na najnowszym snapshocie ale nudziło ci się że grasz sam?

Już teraz na naszym serwerze możesz zagrać na najnowszym snapshocie razem z innymi graczami !.

Serwer stoi na snapshot 13w39b dlatego zapraszamy tych którzy naprawdę lubią grać a nie siedzieć i czekać na oficjalnego 1.7 !.

Serwer stoi na bardzo dobrej maszynie dlatego lag nie będzie oto informacje o naszym serwerze:

Sloty: 100

Premium: Tak

White-list: Nie.

Zwierzęta: Tak

Potwory: Nie

Pvp: Tak

Spawn: Yeah.

Ip: PlayMine.pl:25566

Dlatego jeżeli lubisz serwer na najnowszych snapshotach pełne akcji zapraszamy!

Serwer jest bez komend.100% survival

Dlatego zapraszam chętnych graczy na nasz serwer którzy naprawdę lubią smak dobrego survivala jak i wojny oraz grania z kumplami

Historyjka:

W nocy strasznie i źle zombie atakuje cie.O północy gdy księżyc w pełni creeper wysadzi cie.Szkielety biją z łuków, a pająki z jadu.Gdy wyjdzie słońce gracze przeżyją nocne igraszki potworów jednak to nie wszystko w mojej opowieści gracz ma zadanie świnke pieścić zabija krówki zabiera skórę i zbroje robi z niej gdy już jesteś pewny że przygotowany jesteś idź na pole bitwy i bij się! Zabijaj zombie i wiele więcej potwornych potworów ranem idź i szukaj przygód buduj chatę wszystko co się da!. Gdy zbierzesz już wszystkie dobre materiały idź w głąb ziemi gdzie przygód czeka sto szukaj węgla,żelaza złota a później diaxy i na zbroje pora! Gdy zbierzesz wszystko idź do netheru zabijaj potwory zdobądź co się da! Gdy zdobędziesz wszystko i uznasz że jesteś gotowy zbierz przyjaciół i pokonajcie złego smoka!

Więc jeżeli lubisz przygody i lubisz serwery 100% survival zapraszam ;)!

SERWER JUŻ WYSTARTOWAŁ!

Instrukcja wgrywania snapshota:

1.włącz launcher

2.Naciśnij new profile

3.Zaznacz Enable experimental development versions ("Snapshots")

4.Na dole jest malutka tabelka obok niej piszę Use Version klikasz na tabelke i zaznaczasz 13w39b

5.Naciskasz save profile

6.Gotowe! ;)

Opublikowano

Zagram ^^ Na jakim hoście masz maszynkę?

(chyba, że z lapka/kompa hostujesz)

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Serwer stoi na maszynie która mieści 100slotów oraz 1.5 GB ram można zwiększyć w każdej chwili ale jak na początek zostawimy jeżeli będą lagi zwiększymy ram :) Dodam iż serwer jest na VPS

Opublikowano

Praca trwa damy jednak lekkie ułatwienie dla graczy jest nim enderchest :) tylko na spawnie.Do tego domek z dirtu inaczej domek nooba jak i zwykły domek z łóżkami itp. :D

Opublikowano

Na 100% zagram, powiedz mi tylko czy beda jakies ograniczenia typu border w server.properties lub cos innego? Najlepiej jakbys dal gm na start

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Nie powinno być ograniczeń ale zobaczymy jak to się potoczy gm'a nie będzie jest to survival grasz z kumplami bawisz się itp. :P

Opublikowano

Zrób także no-premium i użyj do tego mineshaftera :)

polaczeniej.png

Pomogłem ? Daj lajka . ; )

Wiadomości bez koloru są pisane z telefonu. :)

Wiadomości z kolorem z komputera.

Opublikowano

Ale to nie serwer bukkit tylko vanillia serwer pod snapshot i dlatego nie ma na non-premium ponieważ gracze by wbijali na konta administratorów.

Mamy lekkie problemy jak by tutaj zrobić z tym pvp.. command-blocki patrzymy.

Opublikowano

Właśnie wgrywamy snapshota ;) zaraz podamy ip

Problemy techniczne otwarcie przekładamy na max 22:00

Mamy problem z ustawieniem spawna po zmienieniu wersji zmienia się..

Opublikowano

Coś udało mi się wykombinować i jednak serwer ruszy ;) zaraz w edit dam ip

#edit

To tak urzytkownik niestety nie spawni się na spawnie tylko w okolicach, po zginięciu tak samo, ale co 4 min pojawia się info o spawnie, z cordami

adres serwera to : SnapShot.PlayMine.pl

#edit2

Na serwerze wogóle nie będzie spawnu, powoduje on zbyt wiele problemów, a gracze i tak mogli go creeperami wysadzać

1390684250-U762298.png

Opublikowano

Wgraj Authme poniewaz ci ktorzy niemaja premium czyli np ja gram na Darmowych premiumiach i w kazdej chwili moze ktos mnie okrasc lub zrobic tak abym miał bana :) a serwer bardzo mi sie podoba ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...