Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nabijanie XP w BF: H

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pistolet z shotgunem i strzela w AFK lub samochód w którym był jego kumpel i co jakiś czas naprawiał ten samochód i znowu strzela ;) już lepiej padować...

Opublikowano

kurwa debilu

, statspadding to wykorzystywanie bugu, a strzelanie ze strzelby do samochodu to nie bug, to było zamierzone działanie... równie dobrze można strzelać z armaty harrego, ale strzelba ma wielkie obrażenia, więc opłaca się bardziej... a padowanie to wykorzystywanie np. najnowszego bugu z drabinami BUGU, który zostanie niedługo naprawiony, a zadawanie obrażeń ze strzelby nie zostanie naprawione...

ps. czy jeśli ktoś strzela z super ręcznej armaty harrego do samolotu, powiesz że statspaduje??

ps2. jest jakiś modek który powie panu na górze że publiczne ubliżanie jest karalne ;)

Opublikowano

Czy ty serio nie ogarniasz czy udajesz? Strzelanie sg do samolotu to tez padding jesli ktos siedzi w samolocie, ty napieprzasz->on naprawia->napieprasz->naprawia... Tak samo ma się z pistoletem.

Opublikowano

"ps. czy jeśli ktoś strzela z super ręcznej armaty harrego do samolotu, powiesz że statspaduje??"

Według mnie statspadowanie to wykorzystywanie jakiegoś bugu w grze, żeby polepszyć swoje statystyki.

Podaj swoją definicję...

Opublikowano

To co powiedziałes jest prawdziwe. Ale wiesz ze strzelając do samochodu polepszasz sobie celnosc z danej broni +jak zmarkowany kolo jest to punkty w chuj szybko ci idą.

Opublikowano

"ps. czy jeśli ktoś strzela z super ręcznej armaty harrego do samolotu, powiesz że statspaduje??"

Według mnie statspadowanie to wykorzystywanie jakiegoś bugu w grze, żeby polepszyć swoje statystyki.

Podaj swoją definicję...

Statspadding to nabijanie punktów, nie wykorzystywanie glitchów/bugów. Kto wam takich głupot naopowiadał. Strzelba nie jest zbugowana i nigdy nie była.

Opublikowano

Wiem że nie jest zbugowana i nic takiego nie pisałem ;p

W każdym razie, temat rozwiązany, więc można zamykać ;)

Opublikowano

Najczęściej używają tego osoby na 29 lvl'u, aby szybko nabić ten max. Używając do statspaddingu 300% XP Boosta nie trudno dobijać wysokie lvl'e ... A potem lata ci taki nieogar z 30 lvl'em ginąc za każdym razem od poziomu np. 16 -.- Ech ...

@UP

To założyciel prosi o zamknięcie. Jesteś autorem tematu ? Też tak myślę.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

LOL, wiecie, ze wczoraj i dzisiaj spotkalem przypadek, ze ten kto jest na drabinie jest niesmiertelny? napieprzalem do snipera, on sie nie ruszal i byl na drabinie, a ja se pkt nabijałem o.O

Opublikowano

LOL, wiecie, ze wczoraj i dzisiaj spotkalem przypadek, ze ten kto jest na drabinie jest niesmiertelny? napieprzalem do snipera, on sie nie ruszal i byl na drabinie, a ja se pkt nabijałem o.O

Tak to bug, brawo, właśnie go odkryłeś.

Gracz na drabince wisi, a sobie nabijasz rangę i punkty.

Nie ma to jak Bugfield Heroes. Wszystko spieprzą.

mhraed.png

Opublikowano

Nie chcę nic mówić, ale właśnie o tym jest ten temat ;p

A wczoraj, po prostu padowałeś...

Opublikowano

Ale żal, mogę tak stać na drabinie całą rundę i potem podklabkowac do Ea paderów?

Teraz za padding to nic nie dostaniesz, bo to ea.

Dobrze, że w bugfield pay4battle tego nie ma. Wtedy by sie na ludzie brało 100k na runde. Ale to robią lamy.

Opublikowano

Ile to ja padziłem w jeepy kiedys... Filmow pare na yt, a kary zadnej nie ma :) Najlepiej wykup serwer na miesiąc i ustaw autokicka. Wtedy będziecie w 4 na serwerze z kumplami i padujecie do woli :)

Opublikowano

1. Dlaczego uważam że osoby padujące są no skillami?

Powód jest prosty: gdy normalni gracze użerają się z laser noobkami itp. no skille (;p) zdobywają więcej punktów i nabijają lvl'e...

bo nie mają na tyle doświadczenia i umiejętności...

Takie moje zdanie.

2. "Wszystkich"? NIE. Osoby padujące... i nie hejtować tylko nazywać.

Pojęcie hejtingu jest często nadużywane do tego stopnia, że każda osoba wyrażająca negatywną opinię, jest nazywana hejterem...

Jeżeli uważasz mnie za no skill (ponieważ nazwałem osoby padujące no skillami xD) to możemy sobie zagrać rundkę ;) co ty na to?

PS2. Nie mówię że wszystkie osoby stats padujące są noskillami, ale powiedzmy sobie szczerze, zdecydowana większość.

Opublikowano

Ja na przykład paduję ponieważ na 12 lvlach jest teraz wysyp laser i tankn00bków. A na wyższych levelach gracze trzymają poziom (chociaż trochę)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...