Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Saints Row

· Nakou

Saints Row  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która cz??? gry Saints Row jest najlepsza ?

• Saints Row I
      0
    • Saints Row II
      0
    • Saints Row III
    • Saints Row IV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

E

K

L

A

M

A

Pytanie brzmi..

Która część gry Saints Row jest najlepsza ?

Jest ankieta ale możecie również komentować swoje odpowiedzi.

To pomoże mi bardziej przy wyborze części tej gry.

Grafika nie gra roli, bardziej swoboda gry i fabuła.

*Like za konkretne odpowiedzi

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Opublikowano

2 miała mały klimat dla mnie, ale była normalniejsza

3 jest zajebista, dalej gram, ale już mniej realistyczna.

4 to sziiit, 0 realistyki, srupermuper sroce moce...

Opublikowano

Ja jebie... jak czytam że gra nie jest realistyczna, to mnie kurwica bierze...
Chcesz realistycznej gry ? no kurwa współczuję... 70% ludzi w grze będzie siedziała w domach przed komputerami, a główny bohater albo będzie chodził do szkoły przez pół dnia, a drugie pół siedział przed kompem, albo zapierdalał od rana do wieczora, wracał do domu i szedł spać. Taka gra nie będzie mogła dostać minusa za brak realizmu. To jest gra, to ma być nie realistyczne itp. itd. żeby właśnie oderwać się od tego nudnego życia...

Nie wypowiem się o SR 1, bo nie grałem.
2 - całkiem spoko, jakoś to tam się logicznie rozwijało, ta cała mała mafijka, ale optymalizacja była tak spierdolona że głowa mała.
SRTT - całkiem spoko, takie GTA z gumowym kutasem i pseudo śmiesznymi gagami.
IV - to właściwie SRTT tyle że mamy super moce, dzięki którym gra nabiera większego rozpędu + wraca do bardziej lub mniej ważnych elementów z poprzednich części.

Więc ja osobiście głosuję na IV, ma wszystko to co SRTT + supermoce i ufoki.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

czwarta to odgrzewany kotlet ale jest fajnym kotletem.

Ma mniejsze wymagania od trójki (lepiej chodzi od 3 na mini xD), supermoce, dubstep gun (OP shit) , napierdalanie robotem, easter eggi, możliwość zmiany wyglądu broni itp... zajebista gra.

3... Holyfucking shit

Fabuła pod niektórymi względami lepsza od III, ale Saints Row to saints row więc powinno być bardziej popierdolone, więc fabuła gorsza od IV... gra i tak świetna.

2... Mam, grałem... nierealistyczny w chuj chód, kierowanie gorsze niż chujowe sterowanie 3ki... ale ma skurwiel klimat. Klimat gry jest świetny , budowanie gangu w stillwater... <3

shoob.png

Opublikowano

Najlepsza moim zdaniem była dwójka. 3 i 4 już nie są tak realistyczne. Jakieś supermoce i inne głupoty ;_;

Opublikowano

Najlepsza moim zdaniem była dwójka. 3 i 4 już nie są tak realistyczne. Jakieś supermoce i inne głupoty ;_;

Dwójka była w chuuuuuuuj realistyczna.

NIE

Jak chcesz realizm to idź grać w GTA, Święty rowek ma być pokurwiony.

shoob.png

Opublikowano

2 mi do gustu nie przypadła, chociażby przez problemy z coop. 3 jest moją ulubioną częścią, świetna gra. 4 również fajna, jednak spodziewałem się więcej zmian niż dodania mocy i zmiany fabuły, aczkolwiek przyznać muszę, że grało się przyjemnie.

Opublikowano

Dwójka była w chuuuuuuuj realistyczna.

NIE

Jak chcesz realizm to idź grać w GTA, Święty rowek ma być pokurwiony.

Nie twierdzę że są złe.Lecz nie przypadły mi do gustu.Trójka jeszcze nie jest taka zła.Lecz 4 to istna porażka jacyś kosmici itd. omg :F

Opublikowano

Nie twierdzę że są złe.Lecz nie przypadły mi do gustu.Trójka jeszcze nie jest taka zła.Lecz 4 to istna porażka jacyś kosmici itd. omg :F

W czwórce nie potrzebne są samochody przynajmniej bo są supermoce i nie widzi się tego pokurwionego sterowania samochodem które ssie.

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...