Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zonda - kolor paska na dachu.

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolor paska na dachu w porównaniu z tym na spojlerze. Czy to bug? Kupiłem karoserie wczoraj, a tu taka niemiła niespodzianka.

Nie wiem czy wywalić karoserię czy zostawić i liczyć że to naprawią.

Co o tym sądzicie?

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Sprawdź jeszcze w lakierni, może po prostu jest inny odcień, albo inny kolor spoilera.

Jeśli to nie to, to możesz napisać do supportu, że takowy bug istnieje i powinni go naprawić.

W każdym razie nie sprzedawałbym karoserii.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Sprawdź jeszcze w lakierni, może po prostu jest inny odcień, albo inny kolor spoilera.

Jeśli to nie to, to możesz napisać do supportu, że takowy bug istnieje i powinni go naprawić.

W każdym razie nie sprzedawałbym karoserii.

No właśnie to jest ten pasek co jest od początku (nie można go usunąć) tylko przy tej karoserii on blaknie... lakiery itp sprawdziłem już więc wygląda na to że bug. Ciekawi mnie tylko jak ten pasek wygląda z punktu widzenia innego kierowcy. Jakbyś mógł to wejdź do gry i looknij ten samochód mój jak to u Ciebie wygląda. Masz mnie w znajomych (CICHYKROPKA). Ale się wkur... ;/

Opublikowano

No to wygląda na to, że będzie trzeba jakoś wygląd karoserii do tego dopasować. Zgłoszę ten błąd tak czy tak. Dzięki za pomoc. :)

Można zamknąć.

Dałbym lajka ale nie mam limitu już dziś. :) Jak coś to później.

Opublikowano

Nie jest to aż tak widoczne, ja bym się nie przejmował wcale tym kolorem, ewentualnie zamontuj sobie inny spoiler w aucie (jeśli istnieje taka możliwość bo nie pamiętam :D)

Jak nie to mogę Ci prywatnie dać sposób na totalne zdjęcie spoilera (niestety za standartową cenę "BEZ SPOILERA" Bodajże 300 SB)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Nie jest to aż tak widoczne, ja bym się nie przejmował wcale tym kolorem, ewentualnie zamontuj sobie inny spoiler w aucie (jeśli istnieje taka możliwość bo nie pamiętam :D)

Jak nie to mogę Ci prywatnie dać sposób na totalne zdjęcie spoilera (niestety za standartową cenę "BEZ SPOILERA" Bodajże 300 SB)

No własnie nie ma żadnym spoilerów, ani tego unspoilera. OK napiszę na GG. Dzięki.

Lajki potem bo limit. ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...