Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hunter Kox Pvp

scot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak . Cały czas jechałem total PvE , eq wogule nie pod hunta robione i wszystko dziwaczne by sobie swobodnie expic . W pewnym sensie nawet zrobilem z siebie tanka i z swojego peta . Teraz jednak po zdobyciu 70 lvl`a chcialbym zaczerpnoc nieco pvp [ rowniez instancji ale to puzniej] . A wiec ma taka prosbe , potrzebuje full objasnienia co i jak musze zrobic zeby byc mocnym w pvp . Potrzebuje builda , jakiego peta , jakie eq , jakie bonusy powinny byc w eq [stamina , attack power ip] . Zalezalo by mi rowniez na tym aby ktos powiedzial ile powinien wynosic moj DPS Range poniewaz ciezko mi cokolwiek utuc , gdy moj rekord dmg wynosi niewiele +1100 . Prosilbym rowniez o podanie jakie skille przydadza mi sie podczas pvp i malego ich opisu .

Kolejnym krotszym , i mniejwymagajacym pytaniem sa insty . Czy jako hunter moge stac sie pomocny podczas wypraw gildyjnych ? Jesli tak to w jaki sposob .

Mam nadzieje ze temat zostanie potraktowany powaznie , czekam na wasze podpowiedzi . Oczywiscie kazdy kto cos wniesie dostanie 5 , a od tego jak bardzo zalezy ich ilosc :lol:

Opublikowano

No więc tak, po pierwsze: jeżeli używasz po części polskie znaki to używaj ich wszędzie, i popracuj nad ortografia. Co do huntera to jak widzę grasz na TBC więc z buildem raczej Ci nie pomogę, lecz podpowiem, że być może tutaj możesz znaleźć odpowiedź: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=1288422. Jako gemy to dla huntera najlepiej Agility (czerwone, możesz je wsadzać w każdego slota, ale nie zawsze dostaniesz bonus) Pod żadnym pozorem w ekwipunek który zakładasz na instancje nie wkładaj gemów ze staminą, w ogóle Ci się nie przyda. Tak jako hunter możesz stać się pomocny podczas Gildyjnych raidów, to nie jest żaden problem, że jesteś hunterem, każdy raid potrzebuje DD(damage dealerów), czyli po prostu atakujesz. Jeżeli nie grasz jednak na TBC to napisz o tym. Co do skilli, to sam musisz popróbować różnych rotacji, tak jak mówię gdybyś jednak grał na WOTLK problem byłby mniejszy bo na elitistjerks.com wszystko jest, spróbuj pokopać tam może coś jest jeszcze, chociaż wątpię.

Gotowe Buildy:

PvP Survi Build: http://wow-space.info/postac/talenty/hunter#|5500201205000|03303502510002313301051|243

PvP MM Build: http://wow-space.info/postac/talenty/hunter#052010|55040010550132031351|0330003|243

DPS zależy od twojego ekwipunku, używanych skilli(umiejętności) oraz umysłu.

Także napisz czy grasz na TBC, koniecznie.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Raczej nie uzywam polskich znakow , a bledy kazdy robi czasem nieumysle nawet , CYTAT "i popracuj nad ortografia." .Wiec kazdemu sie moze zdazyc B) . Nie gram na TBC , tylko na Lich Kingu . Ten link : http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=1288422. przynajmniej mi nie dziala . Aktualnie nie mam setu 70 epic , a moje smiecie nie maja slotow na gemy . Troche eq pozmienialem i z max hita 981 do +1600 dociagnolem , ale jednak to jeszcze mnie niezadowala poniewaz raz na 50 wchodzi dmg +1000 . Sprubuje dzisiaj zrobic screeny calego eq , i prosilbym byscie powiedzieli mi co bedzie do wymiane na pierwszy ogien . Buildu uzywam MM .

Opublikowano

Jeżeli grasz na WoTLK to nie zawracaj se głowy PvP na 70 lvlu, na 80 zacznij grać PvP.

Na Elitistjerks.com znajdziesz wszystko o hunterze ;]

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.