Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Jednak w bfp4f da się czołgać

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest zwyczajny bug, jak tysiąc innych napewno będą jeszcze sporo czasu bo EA woli trzepanie kasy na nowych broniach.

Gdyby się dało czołgać jak w bf3, zakładasz dwójnóg i no-recoil gun :p

Opublikowano

Pamiętaj, jak ktoś cię podkabluje, to mogą cię zbanować za glitchowanie( wykorzystywanie bugow gry).

Opublikowano

Pamiętaj, jak ktoś cię podkabluje, to mogą cię zbanować za glitchowanie( wykorzystywanie bugow gry).

Jak zrobisz tak kilka razy to nic się nie stanie. Gorzej jak ci pbss fotke strzeli :D

Opublikowano

Jak ty to zrobiłeś?:D

Ja tyle grałem w tego BF,a a jeszcze nigdy mi się takie coś nie zrobiło, za to często mam jakieś skoki pingu z normalnego do jakiś 300 (tak tak, to występuje jedynie w BFP4F)

LOL

Opublikowano

Mi się tak samo zrobiło jak koleś z teamu z szybką prędkością wjechał we mnie i przepchnął w szczelinę i wtedy mogłem się czołgać.

Drugim razem takie coś miałem jak koleś zniszczył amfibie i akurat byłem przy niej i akurat jakby na mnie amfibia się usuneła i mogłem tak samo się czołgać czy klęczeć :P

Opublikowano

oj ja bym radził uważać bo pbb lubi walić screeny z dupy ja npy mam 15 screenów na pb i miałem już można by powiedzieć sprawę o zbanowanie ale niewwinyy się okazałem na moim medyku

b6b78815.png

Opublikowano

Nie chciałem tego specjalnie zrobić, respiło mnie tam, a jak wyszedłem to nadal byłem "na leżąco" i mogłem tak chodzić dopiero jak ctrl nacisnąłem to normalnie było,

fajnie jak by ktoś wymyślił jak to zrobić samemu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...