Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] GM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka Dużo osób na serwery własne wysłał mi ktoś by jakiś serwer metina prosze!! albo dać gma na swoim serwie.

o to opisze co bym robił jako gm

1.Imię:Jakub

2.Pseudo: Dzejkob ,cebula
3.Wiek: 16 lat
4.Czym się interesujesz: Interesuje się sprzętem komputerowym a także grami i programami ( Filezilla,Putty,Minecraft,Metin2)
5.Jakie masz doświadczenie: Może nie mam za dużego doświadczenia w byciu GameMaster-em . Jedyna moja styczność to server GM mode ( kiedyś takich kilka było , szybko padły ze względu na wyłączanie servera/padające chanele ). Czyli komendy znam i umiem ich używać . tego czego nie wiem można mnie nauczyć ( szybko się uczę). W metina gram 5 lat (wiem zaczynałem w wieku 11lat i ciągle gram niuch)
7.Coś o sobie: Miły sympatyczny komputerowy zapaleniec . Prowadzę server Minecraft mam do niego forum/ts3 domenę więc coś wiem . Na forum mam fajny styl : beautecraft.pl ts3: ts3.beautecraft.pl jeżeli chcecie mogę dokupić sloty na ts3 i zrobimy server ts3 metin2/minecraft . Server Minecraft przynosi przychody w wysokości 300 zł miesięcznie no lepiej było w wakacje 1 tysiąc złoty.Jeżeli zostanę tu dłużej a wy będziecie zbierać kasę na maszynę mogę się dorzucić . Mogę wykonać prezentacje ( lubię to robić) jedyne co muszę mieć to grafikę ale to też da się zrobić generatorem.

Myślę że się postarałem ,może i kiedyś będę tym gm'em lecz.Fajnie by mi się z wami grało ,lecz i pomagało .Szczególnie początkującym, a więc fajnie z wami mi się będzie wspaniale grać .Dużo oxów 2-3 dziennie .Lecz może i więcej ,szczególnie oferuje też pomoc graczą i zarówno adminiastorom ,lecz ja kocham metiny grać i w tibie. Znam dużo komend umiem się nimi obsługiwać. Jeszcze kilka pytań: Czy będziesz używać komend takich jak stworzenie items ,nie koniecznie tylko na oxach. A dlaczego na oxach ino? Bo dlatego ,że wtedy lagi są i się bardzo nieprzyjemnie gra.Wytłumacz dlaczego bo są lagi.
Teraz o powiem o sobie.
Mam na imię kuba mieszkam w Koninie ,bardzo lubie pracę informatyk i zarównie pracowanie jako gm.Na serwerach,bardzo umiem tą prace i bardzo ją chce mieć.Będę się starał jak nie wiem co ,gracze będą zadowoleni także jak gmowie ,admini. Wspólnie będziemy spędzać ten czas ,lecz spytam się co 2h chcecie ox? Mówią tak to robie ox.
Teraz coś co bym robił.
A tak wiadomo co bym robił na serwie ,Bym robił codziennie oxy ,będę co dzień robił bossy (czyli stwarzał żebyście mieli jakieś eq) .Proponuje pomagać wszystkim nawet moim wrogom ,Gdy ktoś kogoś oszuka wyjaśnimy tą sprawe.Nie będę odrazu dawać bana .A dlaczego? a dlatego że ,gdy bana daje to już piszą już tu nie gram .Grałem na takich serwerach i wiem.:)
Opublikowano

Nie da się zliczyć błędów interpunkcyjnych :( i ta składnia w zdaniach.

"Na serwerach,bardzo umiem tą prace i bardzo ją chce mieć" po tym zdaniu wszystkie serwery twoje <3

A i powodzenia jak chcesz robić 2-3 ox'y dziennie.

Opublikowano

O człowieku, brak szacunku nawet do siebie.

Kuba a nie kuba

Błędy ortograficzne mnie dobijają .

Ale najlepsze jest to, że piszesz

Coś o sobie

Czy chcecie ox ?

Nie po prostu to jest bez sensu .

Pozdrawiam

Pieniądze szczęścia nie dają.

Status postów.

50/100/150/200/250/300/350/400/450/500/1 000/10 000/100 000/100 000 000 000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...