Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośbe mam

kuba1999313

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo osób na serwery własne wysłał mi ktoś by jakiś serwer metina prosze!! albo dać gma na swoim serwie.

o to opisze co bym robił jako gm

1.Imię:Jakub

2.Pseudo: Dzejkob ,cebula
3.Wiek: 16 lat
4.Czym się interesujesz: Interesuje się sprzętem komputerowym a także grami i programami ( Filezilla,Putty,Minecraft,Metin2)
5.Jakie masz doświadczenie: Może nie mam za dużego doświadczenia w byciu GameMaster-em . Jedyna moja styczność to server GM mode ( kiedyś takich kilka było , szybko padły ze względu na wyłączanie servera/padające chanele ). Czyli komendy znam i umiem ich używać . tego czego nie wiem można mnie nauczyć ( szybko się uczę). W metina gram 5 lat (wiem zaczynałem w wieku 11lat i ciągle gram niuch)
7.Coś o sobie: Miły sympatyczny komputerowy zapaleniec . Prowadzę server Minecraft mam do niego forum/ts3 domenę więc coś wiem . Na forum mam fajny styl : beautecraft.pl ts3: ts3.beautecraft.pl jeżeli chcecie mogę dokupić sloty na ts3 i zrobimy server ts3 metin2/minecraft . Server Minecraft przynosi przychody w wysokości 300 zł miesięcznie no lepiej było w wakacje 1 tysiąc złoty.Jeżeli zostanę tu dłużej a wy będziecie zbierać kasę na maszynę mogę się dorzucić . Mogę wykonać prezentacje ( lubię to robić) jedyne co muszę mieć to grafikę ale to też da się zrobić generatorem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...