Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Runy] Master Yi, Aatrox, Pantheon PILNE POMOZCIE

ssssss2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otoz mam problem do 3 postaci podanych w tytule czyli master yi aatrox pantheon. Problem twki w tym ze nie wiem jakie imd dac rundy wiem ze po atak ale nie wiem ile im dac i jakich jakiego typu. Mam 10 lvl za niedlugo 11 mam runy na 10 lvl sporo ich mam i nie wiem jakie i ile runy wlozyc w mastera aatroxa i pantheona pomozcie chcialbym zebyscie zrobili screeny ze swojego konta czy cos jakie mam runy dac tym postaciom. Sprobowalem masterowi yi dac full ataku damage w runach mam 6. iles czy 7 ataku i nie wiem czy dobrze.

aha i jeszcze cos bo nie wiem czy jak mam np rune na 10 lvl na przyklad daje mi iles na poziomie 18 to jak nie mam tego 18 poziomu to i tak bede mial ten atak damage w tej runie iles co poziom? czy musze miec 18 lvl i dopiero to bedzie dzialalo bo wlozyc moge ale nie wiem czy mi teraz cos dodaje pomozcie mi prosze w moich problemach.

Opublikowano

Jest taki dział Buildy i Runy, zajrzyj tam, na pewno znajdziesz wszystko co Ci potrzebne.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Znaki attack damage

Pieczatki Armor

Nieb. Resisty

Esencje Attack Damage

Runa dodaje ci co level podany damage i pokazuje ile doda ci na 18 levelu czyli majac 10 run do ad i co level dostajesz 1 ad czyli majac 10 run masz co level 10 ad one pracuja poprostu

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Nieodpowiedni dział.

@topic

Czerwone AD

Żółte Armor

Niebieskie MRES

Esencje AD

Tymi runkami gram prawie każdą postacią ad i daje rade ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...