Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy dziś ktoś organizuje zlot?

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zlot ma być w następny weekend. Ja się dzisiaj nie piszę na taki "randomowy" zlot, mam inne plany. Powodzenia :P

Nikt nie zmusza ;)

Oficjalny zlot społeczności MPC Forum jest za tydzień.

A teraz taki unofficial dla chętnych, jak ktoś ma czas i chce sobie pojeździć, pogadać to zapraszam.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Zbierzmy się około 19:30 na TSie MPC. Jeszcze dam wam znać później czy na pewno dam radę dziś być.

Auta myślę, że dowolne, chyba, że chcecie jakieś konkretne. Jeżeli tak to proponuje je pomalować na

mocną czerwień żeby było nas dobrze widać :) ustalimy wszystko na TS

e/ Kur.... Nie dam rady jednak... Sorry chłopaki może jutro coś zrobimy, nie wyrobie sie dziś niestety nawet na chwile

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Ja chętny. Możemy ustalić jakiś termin ogarnięty ; ) Kolega UP dobrze mówi może pomalujemy się wszyscy na Czerwień lub jakiś fajny kolorek ? :)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Robimy ten zlot nie oficjalny ?

Kto ma czas wtorek 08.10.2013 r. Godzina 17:30, Apex-EU. Samochody klasa A - plan, ucieczki druzynowe, kilka dragow oraz sprinty miedzy soba.

Opublikowano

To czy będę miał czas jest niestety nieobliczalne. Mam teraz taki okres w robocie, że w każdej chwili mogę mieć wolny dzień lub nie.

Narazie się na to piszę ale dam znac jeszcze rano we wtorek bądź wstępne info w poniedziałek. Ale jestem na tak. Chociaż bardziej

pasowałobymi jutro się spotkać, bo wiem, że raczej będę dostępny większość dnia. Adriano co Ty na to?

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

To czy będę miał czas jest niestety nieobliczalne. Mam teraz taki okres w robocie, że w każdej chwili mogę mieć wolny dzień lub nie.

Narazie się na to piszę ale dam znac jeszcze rano we wtorek bądź wstępne info w poniedziałek. Ale jestem na tak. Chociaż bardziej

pasowałobymi jutro się spotkać, bo wiem, że raczej będę dostępny większość dnia. Adriano co Ty na to?

Napisałem o wtorku żeby chociaż 2/4 osoby zauwazyly, tylko nasza dwójka na zlocie, to nie zlot tylko spotkanie xD

Opublikowano

Może macie TS ? Byśmy się jakoś zgadali lub cuś ? Bo tak na mpc jakoś to nie wychodzi. Macie może jakieś samochodziki na Chicane ?

r3ePj8E.png

Opublikowano

Nie, wiekszosc osob z mpc gra na apexie

Okej, zróbmy więc jakis bardziej oficjalny temat z dokładnym terminem itp :)

To rob ja jestem od nie dawna w mrt ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...