Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Podmiana cache

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No niestety nie o to chodzi. Chodzi o to, abym mógł sobie podmienić pliki tymczasowe na wybrane przeze mnie z dysku. lub z zewnętrznego adresu, nie wczytać je od nowa z serwera.

Opublikowano

Nie byłby to problem, gdyby strona nie była napisana w js, bo wtedy można łatwo podmienić adres obrazka w kodzie źródłowym, a w tym przypadku nie mam wglądu do pliku js z przypisanymi obrazkami.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dokładnie tak. Podmiana kilku obrazków widoczna tylko dla mnie, na moim komputerze.

Może to być sytuacja jednorazowa, że po odświeżeniu strony wszystkie obrazki wracają do swojego prawidłowego wzoru.

Opublikowano

google chrome -> zbadaj element i podmieniasz w kodzie link do obrazka ;)

Jak już pisałem wcześniej, zmiana kodu źródłowego jest troszkę problemem, ponieważ cała strona jest napisana w js, a nie mogę znaleźć pliku z umieszczonymi obrazkami.

Opublikowano

To kur.. Flash czy JS chłopie proszę najpierw powiedz to porządnie potem oczekuj odpowiedzi... Flash'a możesz chyba w kodzie przeglądarki (ASM <3). Patrz dział CheatEngine ;) tam może ci pomogą.

hcq0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...