Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto kupić PS3 tuż przed premierą PS4?

brzozasbc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moje pierwsze pytanie w temacie.Następnie chciałbym zapytać czy 320 gb wystarczy czy 500 GB jest "niezbędne".I jak myślicie ile PS3 będzie utrzymywała się na rynku?Proszę o normalnie odpowiedzi.

Opublikowano

Po premierze PS4 starsza wersja będzie miała jeszcze około 2 lata wsparcia od strony gier. Na dodatek jest masa dobrych gier na trójkę więc na pewno nie będziesz się nudził.

Według mnie dysk 500gb nie jest niezbędny, aczkolwiek zależy to od tego w ile gier będziesz często grał. Sam mam 320GB i w zupełności wystarcza.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jesli chcesz juz sobie pograc mozesz kupic ps3 a jesli nie potrzebujesz na teraz ps3 to poczekaj az bedzie ps4 :) Ale gry na ps4 beda dopiero troche pozniej (beda prawie odrazu ale malo) :D po jakims roku od wyjscia ps4 oplaca sie je kupic :) Więc chyba lepiej wziąść ps4 :D

"pomogłem? Daj +."

mój Kanał na youtubeto : www.youtube.com/user/threvree

Crysis-800x200.jpg

Opublikowano

Grafika będzie gorsza na PS3, bo na starym silniku będą jechać. Ale PS4 nie wiadomo po jakim czasie będzie można przerobić. Czy będzie się utrzymywała na rynku to na pewno.

Opublikowano

teraz ceny ps3 bardzo w dol schodza. najlepiej kupic jakas uzywke w dobrym stanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...