Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legendary.

samios5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , czy na legendare ( brazowy item ) jest jakis % ze to dropie czy to od znalezienie magicznych % jest od tego ?

Bo np , jak mam na 30 lv z 60 % to dropią caigle magiczne radzkie tez a legendarke wgl , od poczatku do diabla nie lootlo , jedynie przepis kowala

A teraz gram na szamanku 11 lv a tu legend buty ?

To jest od gry czy od % w eq zalezy ?

I jeszcze jedno

Po co jest przepis kowala i jak go sellnac bo nie moge ;/

Opublikowano

Przepis kowala uczy kowala/złotnika jak wykonać daną rzecz. Używasz w tego w ten sposób . Idziesz do kowala > gadasz z nim i masz na samym dole u niego taka zakładke żeby nauczyc i klikasz na recepte w eq i go uczysz jak zrobić rzecz z recepty .

Wydropienie legendara zależy od szczęścia dopiero na 60 lvlu jak zmieniasz sobie mp , nabijasz nefalemy i masz w itemach % do znalezienia magicznych przedmiotów rzekomo leci lepiej , ale jak ma coś dropnąć to dropnie przędzej czy później mi na początku gry nic nie dropiło a teraz na 60 lvlu co alkalizer runa mam conajmniej legendara , przeważnie crapy ale trafi się coś wartego 500k-1mln .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...