Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PayPal

JeXioR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam zamiar doładować sobie rp za pomocą konta PayPal. Czy wiecie może jak to zrobić, gdy konto nie jest powiązane z żadną kartą ? Dodam, że pieniądze będę wysyłał druczkiem na moje konto PayPal, tylko jak później kupić te rp ?

Opublikowano

Chodzi o doładowanie rp na inny serwer gdzie w gre wchodzi tylko PayPal. Otóż nie mająć karty kredytowej i konta bankowego, mogę jakoś kupic te rp wpłacając wczesniej pieniądze na swoje konto paypal ?

Opublikowano

Chodzi o doładowanie rp na inny serwer gdzie w gre wchodzi tylko PayPal. Otóż nie mająć karty kredytowej i konta bankowego, mogę jakoś kupic te rp wpłacając wczesniej pieniądze na swoje konto paypal ?

Postaram Ci się wytłumaczyć na tyle zrozumiale abyś to ogarną.

Powiedzmy chcesz sobie doładować RP na EUW w kwocie 20 EURO. No ale w polskich nie zapłacisz - prawda? Znam prosty sposób na to. Spisujesz wszelkie informacje dotyczące swojego konta PayPal'owego, idziesz na poczte, bierzesz taki druczek i wypełniasz go zgodnie co jest podane na obrazku:

http://img22.imageshack.us/img22/219/polskiprzekazpocztowyba.jpg

Kiedy już go wypełnisz, zastanawiasz się jaką kwotę wpisać. Jest to proste:

20 euro w przybliżeniu wyniesie Cię około 84 zł. Proponuje przelać 90zł, aby nie było problemów, że czegoś brakuje Ci na koncie - pomijając - płacisz te 90zł i czekasz, aż pieniądze dotrą na twojego PayPal'a. Kiedy już dotrą wchodzisz w zakładke zmiana waluty, zmieniasz ją na euro. Wchodzisz w LoL'a > sklep > paypal i potwierdzasz płatność. Jest to najprostszy sposób, gdzie możesz przesłać pieniądze, będąc niepełnoletnim. :)

8372383248.png
Opublikowano

Postaram Ci się wytłumaczyć na tyle zrozumiale abyś to ogarną.

Powiedzmy chcesz sobie doładować RP na EUW w kwocie 20 EURO. No ale w polskich nie zapłacisz - prawda? Znam prosty sposób na to. Spisujesz wszelkie informacje dotyczące swojego konta PayPal'owego, idziesz na poczte, bierzesz taki druczek i wypełniasz go zgodnie co jest podane na obrazku:

http://img22.imageshack.us/img22/219/polskiprzekazpocztowyba.jpg

Kiedy już go wypełnisz, zastanawiasz się jaką kwotę wpisać. Jest to proste:

20 euro w przybliżeniu wyniesie Cię około 84 zł. Proponuje przelać 90zł, aby nie było problemów, że czegoś brakuje Ci na koncie - pomijając - płacisz te 90zł i czekasz, aż pieniądze dotrą na twojego PayPal'a. Kiedy już dotrą wchodzisz w zakładke zmiana waluty, zmieniasz ją na euro. Wchodzisz w LoL'a > sklep > paypal i potwierdzasz płatność. Jest to najprostszy sposób, gdzie możesz przesłać pieniądze, będąc niepełnoletnim. :)

Tak tylko z tego co wiem w zakładce w lolu wyskakuje tylko aby dodać kartę i nie ma nic więcej o płatności :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...