Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Chce kupić rp gdzje kupić PayPal ?

Pikuuu!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W monopolowym :) ale nie w kazdym moze to byc wiec wejdz na strone paysefcard i tam wpisz swoje miasto i się wyswietli gdzie mozesz kupic. A w grze klikasz kup rp nastepnie psc dajesz pln klikasz odpowiednik np. (40,20zl) i wpisujesz kod.

Opublikowano

Mój drogi, PayPal'a nie kupuje się, tam zakłada się konto. Jeżeli chodzi Ci o PaySafeCard, gdzie możesz kupić kod w kiosku, bądź w innym sklepie, wpisać kod i bez problemu uzyskać swoje RP, znajdziesz informacje pod tym linkiem:

https://www.paysafecard.com/pl-pl/kup/

Wpisujesz swoje miasto itd, a po chwili wyskoczą Ci punkty sprzedaży. :)

8372383248.png
Opublikowano

Mój drogi, PayPal'a nie kupuje się, tam zakłada się konto. Jeżeli chodzi Ci o PaySafeCard, gdzie możesz kupić kod w kiosku, bądź w innym sklepie, wpisać kod i bez problemu uzyskać swoje RP, znajdziesz informacje pod tym linkiem:

https://www.paysafecard.com/pl-pl/kup/

Wpisujesz swoje miasto itd, a po chwili wyskoczą Ci punkty sprzedaży. :)

Ale mi chodzi o paypal czy da sie doładować w sklepje bo gram na tr i mam 14lat.

Opublikowano

Ale mi chodzi o paypal czy da sie doładować w sklepje bo gram na tr i mam 14lat.

PayPal'a możesz doładować np, prosząc mame o przelew ze swojego konta, na konto paypal, lub iść do banku/na poczte wypełnić odpowiedni druczek z informacjami gdzie owa kwota ma trafić.

Poczta - od 5 do 12 dni

Bank - 1-3 dni (w zależności od banku)

Przelew internetowy (od razu, po wypełnieniu informacji)

PayPala nie możesz doładować w kiosku/sklepie ect.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...