Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno Xboxa

SnowTiger™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym kupić Xboxa, ale nie znam się na tym za bardzo i nie wiem jakiego wybrać.

Uzbierałem 1200 zł (rodzice mogą dołożyć 2-3 stówki)

Szukam takiego aby bez problemu na niego weszła gra GTA V.

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Hmm
Polecam ci kupienie nowszego xbox`a (slim) najlepiej czarny bedzie mniej widac kurz.
Sam mam xbox360 arcade i gta 5 mi chodzi.
Kup xbox`a ktory ma pamiec 500gb zeby ci sie gry na nim zmiescily bo np.dane z gta5 waza 8gb.
Licze na +

76561198094728496.png

Opublikowano

Witam.

Chciałbym kupić Xboxa, ale nie znam się na tym za bardzo i nie wiem jakiego wybrać.

Uzbierałem 1200 zł (rodzice mogą dołożyć 2-3 stówki)

Szukam takiego aby bez problemu na niego weszła gra GTA V.

Xbox 360 slim (czarny) jest tańszy i mniej widać brudu na nim, podobnie jak powiedział kolega UP@

Do tego możesz kupić np pendrive, nie musi być dysk, Kup np pendrive 64 GB od KingStona (sprawdzona firma, sam używam w moim i jest ok). Dzięki 64 GB, będziesz mógł spokojnie te 8 gb zapisać.

Co do GTA 5 Na xboxa, mam straszne spadki FPS, nawet do 25, niestety wszyscy tak mają ( gra ścinkami czasami potrafi wkurzyć :X)

mhraed.png

Opublikowano

Jak się nie myle to xbox przyjmuje od pendriva max 16gb i tak... Chociaż mogę się mylić, jak tak to przepraszam ale słyszałem o tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...