Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[2D] TEKEN5

Mastick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się odwołać od blokady o ile można.

Otóż dostałem dziś bana na 2 dni za wypisanie 3 wulgarnych nicków które są używane przez graczy w Metinie, dowiedziałem się również, że wdł "Tabeli kar" ban został nadany słusznie, co do tego nie mam żadnych wątpliwości, lecz przeglądając dział "zbanowani" zauważyłem że jestem 1 osobą którą otrzymała bana za wypisanie wulgarnych nicków, dlatego też wnioskuję iż regulamin co jakiś czas ulegał zmianie, a ja niestety czytałem go tylko przy założeniu 1 konta w 2010 roku.

Nicki które wypisałem są często wypisywane w tematach w których użytkownicy proszą o podanie fajnego nicku do gry, poza tym to jaki nick w grze gracz sb ustawi to tylko i wyłącznie jego sprawa, nickami w grze powinien zajmować się administrator,osoba mająca prawa GM,SGM, osoby które podawały te nicki nie zostały ukarane tak jak ja, dlatego proszę o zdjęcie kary.

Obiecuje że od dziś bd czytał po 10-15 razy każdy regulamin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...