Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co na to poradzicie ?

er0l94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaką masz kartę grafy? Wszystkie stery do niej zaktualizowane?

Może jakieś dodatkowa wentylacja do grafy ?Zmniejsz ustawienia graficzne i wydajność .

To normalne zęby karta grzała się do 70 stopni ?

graphic.png

Opublikowano

Jaką masz kartę grafy? Wszystkie stery do niej zaktualizowane?

Może jakieś dodatkowa wentylacja do grafy ?Zmniejsz ustawienia graficzne i wydajność .

Możesz mieć nawet 80-85 ale to zależy od chłodzenia.

Sciagne stery i zobacze czy coś dało jak nie to dam znać :P

graphic.png

Opublikowano

Hmm.. może takie głupie pytanie, ale podstawowe..

Otwierałeś obudowę czy jeszcze nie? ;D

Chodzi mi o wyczyszczenie komponentów z kurzu

//Reklama OFF.

Opublikowano

Jeżeli będziesz miał tego więcej to są artefakty graficzne czyli przepalona karta (dokładnie to coś odchodzi od sb ) . Miałem tak tylko że cały lol nie tylko ten fragment i niestety karta była do wymiany .

Opublikowano

Myślę że jest to wina chłodzenia. A jeśli nie to zmniejsz wymagania w grze bo innej opcji nie ma.

Opublikowano

Z deka jest na nich kurzu a kompa mam otwartego caly czas

Jeżeli będziesz miał tego więcej to są artefakty graficzne czyli przepalona karta (dokładnie to coś odchodzi od sb ) . Miałem tak tylko że cały lol nie tylko ten fragment i niestety karta była do wymiany .

Te całe "artefakty" mam tylko w lolu od wczoraj w niczym wiecej

graphic.png

Opublikowano

No to tak jak ci mówię, to jest raczej wina sterownika. Bo nie sądze żeby artefakty ukazywały się tylko w lolu. Odinstaluj całkowicie sterowniki i pobierz najnowsze lub jakąś starszą wersję. Jeśli to nie pomoże sformatuj kompa, to może coś dać, jeśli nic nie da, karta do wymiany.

Opublikowano

No to tak jak ci mówię, to jest raczej wina sterownika. Bo nie sądze żeby artefakty ukazywały się tylko w lolu. Odinstaluj całkowicie sterowniki i pobierz najnowsze lub jakąś starszą wersję. Jeśli to nie pomoże sformatuj kompa, to może coś dać, jeśli nic nie da, karta do wymiany.

Myślę że jest to wina chłodzenia. A jeśli nie to zmniejsz wymagania w grze bo innej opcji nie ma.

zaktualizuj stery do karty i net freamworka do wersji 4.5

sam tak mam na strej nie aktualizowanej karcie

1. Zmiana ustawień graficznych.

2. Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej.

3. Reinstall LoL'a.

4. Jeżeli nie pomaga to może jakiś format/reinstall systemu, ew. kupno nowej karty.

Miałem to samo. Pobierz najnowsze lub starsze sterowniki do karty, powinno pomóc

Czy to przypadkiem nie są artefakty? I jak kolega wyżej przeczyść kartę z kurzu.

Przeinstalowanie sterów do grafy jak na razie pomogło wiec temat do zamkniecie

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...