Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gold 3 a ban;>

Zuy Adam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakies 3 miesiace temu jebłem sobie rp na bugu (Błedy młodosci) i 2 tygodnie temu dostalem bana na gold 3 26 pkt i tu moje pytanie Jak dziala ten system spadania bo mam zamiar odkupic konto ale nie w najblizszym czasie a jak wiadomo niedlugo konczy sie sezon i czy będe mial złota obramowke po odbanowaniu konta np za 2 miesiace ?

Kiedyś tu coś będzie :f

Opublikowano

Po 28 dniach braku aktywności (czyt. 28 dni bez zagrania rankeda) będziesz co tydzień tracił punkty w ilości adekwatnej do twojej ligi. Gdy punkcików zabraknie, wtedy możesz spaść niżej.

Opublikowano

Po 28 dniach braku aktywności (czyt. 28 dni bez zagrania rankeda) będziesz co tydzień tracił punkty w ilości adekwatnej do twojej ligi. Gdy punkcików zabraknie, wtedy możesz spaść niżej.

A powiedzmy ze jestem ten gold 5 pod koniec sezonu to podczas trwania bana dostanie skina/obramowke?

Kiedyś tu coś będzie :f

Opublikowano

A dostałeś informacje od riot że ten ban za rp bug? Fala mass banów za to była już bardzo dawno temu więc dziwne że dopiero teraz dostałeś tego bana ;) Co do systemu wygląda to tak:

nie grasz renkeda 28 dni - tracisz 25 pkt punktów w goldzie, później co tydzień zaczynasz tracić kolejne 25 i tak aż do brązu (w silverze tracisz po 10 pkt.).

Opublikowano

A dostałeś informacje od riot że ten ban za rp bug? Fala mass banów za to była już bardzo dawno temu więc dziwne że dopiero teraz dostałeś tego bana ;) Co do systemu wygląda to tak:

nie grasz renkeda 28 dni - tracisz 25 pkt punktów w goldzie, później co tydzień zaczynasz tracić kolejne 25 i tak aż do brązu (w silverze tracisz po 10 pkt.).

Z tym się nie zgodze bo od silvera V już ci nic lp nie spada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...