Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Wspomóż nasz serwer !

PiekneDupeczki

Wspomożesz  

2 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wspomo?esz nas ?

• Jasne ?e tak :)
    • Mo?e .
      0
    • Nie .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zły pomysł na wyłudzenie kasy :)

Idz lepiej pod latarnie z tym BlueLineM2, o wiele lepiej zarobicie.

Z tego co wiem to zostało 800zł po BlueLine, czemu za to nie możecie wykupić VPS ?

w6qirs.jpg

Opublikowano

Nie zły pomysł na wyłudzenie kasy :)

Idz lepiej pod latarnie z tym BlueLineM2, o wiele lepiej zarobicie.

Z tego co wiem to zostało 800zł po BlueLine, czemu za to nie możecie wykupić VPS ?

Pewnie jak weszłeś na strone to przeczytałeś to że ten serwer poprzedni BlueLineM2 nie jest mój tylko strone ich wgrałem

żeby dodać ten moduł z exone .

Opublikowano

Haha! To chyba jest kpina z twojej strony, ja ci mam dać kasę żebyś ty mógł sobie zarobić?

Zacznij zarabiać w realnym życiu na serwer. Nie wiem roznoś ulotki. Ja mam auto do wysprzątania jesteś chętny?

Tak wgl. nie mógł ci ukraść maszyny, bo kupując ją ty stajesz się jej właścicielem i w każdej chwili możesz do niej odzyskać dostęp pisząc do dostawcy - Więc nie pchaj kitu kolego, bo i tak ci żadna osoba która chociaż raz miała vps / dedyka nie uwierzy.

Prowadź sobie lepiej ten twój fanpage na facebook'u, a w serwery się nie pchaj. Tak poza tym ta dziewoja wie, że używasz jej twarzy jako avatar na publicznych forach? Samo zakładanie takich fanpage świadczy o twoich kompleksach i niskiej samoocenie. Jesteś tak nisko, że nie wstydzisz się żebrać na forum z podkulonym ogonem. Radze ci dobrze, weź się człowieku za siebie - Najlepiej zacznij od korzystania z normalnych czcionek nie takich z serduszkami, bo w przypadku twojej płci są kontrowersyjne i wzbudzają podejrzenia.

Reasumując!

Co nas to k**wa obchodzi, że chcesz zrobić serwer?

Zgłaszam oczywiście. Sprzedawanie na forum jest zakazane, to pewnie wyłudzanie hajsu także ;)

linki poza mpc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...