Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Gold

Fejs.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gold.jpg

Dodam że udało mi się zmotywować po 2 pierwszych przegranych w serii i wygrać promote.

Jako tako w silver 1 dodawało mi po +23 pkt a mmr jakiegoś strasznie dużego nie miałem ^^

Opublikowano

Razem że znajomym zaczynamy cisnac duoq i próbujemy wbić platynke , jak się nie uda to trudno spróbuje w sezonie 4

Opublikowano

Jak ze znajomym, to powinno wam się udać :-)

top@ gj

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Razem że znajomym zaczynamy cisnac duoq i próbujemy wbić platynke , jak się nie uda to trudno spróbuje w sezonie 4

Wielkie powodzenia! Gratuluje wbicia GOLD'a (w tych czasach wbicie golda to zZz.., co po niektórzy tak uważają). Ciśnij do platynki, masz jeszcze cały miesiąc na zabawę :)

8372383248.png
Opublikowano

Wielkie powodzenia! Gratuluje wbicia GOLD'a (w tych czasach wbicie golda to zZz.., co po niektórzy tak uważają). Ciśnij do platynki, masz jeszcze cały miesiąc na zabawę :)

Chyba obecnie gold to nic, bo byle kto to wbija, tak samo platyne, czy diamonda.

Powodzenia w dalszych grach.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...