Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Logowaniem Na Fkyt2

JołZiomNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ostatnio wróciłem z lasu przez pierścień (ten co nie ma nazwy) i pojawiłem się w środku miasta i mnie wylogowało. Teraz nie mogę się zalogować, nie mówcie mi że mapka jest bugnięta bo mam również szamankę jest w m1 shinsoo czyli tam gdzie stoi tamta postać i nią mogę się zalogować i jest OK a wojem nie mogę ;/ za pomoc 5 i + ...

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

Mam problem ostatnio wróciłem z lasu przez pierścień (ten co nie ma nazwy) i pojawiłem się w środku miasta i mnie wylogowało. Teraz nie mogę się zalogować, nie mówcie mi że mapka jest bugnięta bo mam również szamankę jest w m1 shinsoo czyli tam gdzie stoi tamta postać i nią mogę się zalogować i jest OK a wojem nie mogę ;/ za pomoc 5 i + ...

Spróbuj wejść z rana gdy chinole śpią ;) Nie wiem czy to coś pomoże.Albo spróbuj na innym spol. lub na chiński cliencie :))

Pozdro Spaik

Daj + ;p

Opublikowano

Ściągnąłem launchera i nie wbije też ;/

A więc jedynie nowe spol.musisz skołować ;) daj mi stronkę tego servera a zrobię ci nowe spol.

Opublikowano

Proszę niech ktoś pomoże, pisałem do GM serwera i napisał żeby nie robić tp tym pierscieniem noname a z kontem nic nie zrobił proszę poradźcie coś ;(

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

Spróbuj przez to spolszczenie się zalogować

http://www.speedyshare.com/files/20489556/FKYT2_new_spol_by_Perfection.exe

RKS MOTOR LUBLIN

WŁADCY WSCHODU !

Opublikowano

Jeżeli gm pisał ze nic juz się nie da zrobić to niestety może być to prawda. Lepiej nie używać takich przedmiotów które nie są do końca dobrze zrobione.

sygnacy.png

Sygnatura by dudsonowa

Najbardziej zajebisty grafik na MPC KLIK

Opublikowano

Takie coś mi odpisał GM :

Please do not ride later sent back to the city, and so on-line for more than the number of lines can be pulled

Napisze do niego jeszcze raz aby coś z portmapem zrobił itd. ;/

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

Odczekaj 2-3 dni może pomoże - miałem tak samo na 23HX i po 1 dniu juz moglem sie logowac. Moglo Cie wyrzucic w miejscu gdzie jest caly czas pelno ludzi i nie mozesz sie zalogowac :) Znajdz czas kiedy jest malo ludzi i sproboj sie zalogowac. Mozesz tez kiedy sie postac zaladuje myszka szybko obrocic w strone bez ludzi :) Mi tak pomagalo ;p

Opublikowano

Tyle że to nie jest od tego że jest dużo ludzi, bo wchodzę nad ranem o 5 i to samo, a wchodzę inną postacią a na rynku nikogo nie ma ;/

Tu filmik video :

http://www.youtube.com/watch?v=GDTk8a2pc7Q

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

ja mam tak samo na fylongju postac jest zbugowana ;/ i za chiny nie da sie tego zrobic ja jeszcze probuje bo amm tam eq warte troche :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zbugowana postac chyba juz po niej ;/

Jeśli chcesz mi podziękować oceń mnie na 5*

Dawajcie PLUSY to nie boli :D

Nick na privach : Pawel , ProBlaster , 111a :)

Opublikowano

a mi odbugowalo postac :)

zrobilem tak z tymi zwojami jak mowili . pozniejj mnie loglo loglem ejszcze raz poczekalem i chwile przed wywaleniem ruszylem postacia :)

i juz mi sie od bugowala niewiem czy to od tego zalezy a sie tak stalo moze sprobuj.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Mi też sie nie chce zalogować. Zawsze mi sie to działo gdy byłem na koniu w miescie i zostałem wylogowany a potem nie moigłem juz sie zalogować.

Opublikowano

też tak miałem ale odbugowałem bo to jest tak że jak siedzi sie na koniu a jestes w miescie to cie bedzie wylogowywalo i nic nie pomoże tylko 1 o 2 godzinie w nocy jest restart serva i nikogo nie ma wtedy sie zaloguj i jak bedzie wczytane a postaci nie bedzie kliknij kilka razy ctrl + h żeby zejść z konia jak sie nie uda kilka rady powtórz jak już zejdziesz to cie powinno spokojnie logować nawet w 1 mieście. Pomogłem daj 5

Opublikowano

Nie chce nic mówić, ale ten serw chyba pada, chyba z 4 razy udało mi się odbugowac postacie zwojami ale teraz już po wszystkim. Ninja rozpruwacz 80 lvl i woj 94 lvl, no niestety ale to przepadło, wchodziłem noob harem, który normalnie może się zalogować w środku miasta, 0 osób znajomych a gram na tym serwie te 4 miechy, zaledwie 7 osób w m1. To już jest chyba oficjalny koniec Fkyt2 :/

hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...