Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Działający Exp Bot! +Skan

Cebolinio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi simigalo pieknie wbil 5 lvl no to poszedłem po skille jak juz chcialem wpakowac to mnie wywalilo z metina i teraz jak probuje włączyc to nie dziala jest tak jakby lag i sie nie włącza co mam zrobic??

iz9w29.png

Opublikowano

Mi simigalo pieknie wbil 5 lvl no to poszedłem po skille jak juz chcialem wpakowac to mnie wywalilo z metina i teraz jak probuje włączyc to nie dziala jest tak jakby lag i sie nie włącza co mam zrobic??

Mam to samo nie działa mi kiedy mam na danej postaci skile ale jak odpalam inną postać na której nie mam skili to śmiga wychodzi na to że nie ziała ze skilami!!!

Jak ktoś wie jak zrobić żeby działało ze skilami to niech napisze dam 5 i + a i jeszcze mi nie chce potować

Opublikowano

Ja miałem pomysł żeby zrobić coś w rodzaju spolszczenia żeby polskie servery można było odpalić na kliencie uk

Tylko nie wiem jak to zrobić jak ktoś ma jakieś sugestie to proszę pisać dam 5 i +

Opublikowano

No potki powinny dzialac z tego co mowil KrzysieQ. no ale probowalem kilka razy i nie da rady. nie wykrywa ich wogole. tak jak by ich nie bylo... na noc sobie zostawilem nowa postac bez sklill i jak padlem to juz potkow nie uzyl i tylko 9 lvl wbil.

Wlasnie zamiast pobierac calego metina uk mozna upnac tylko sam plik pack... on pewnie nie zajmuje duzo miejsca.

PzDr DwOr@s

Opublikowano

jak pisałem już wysyłam ten pack tylko zajmuje 500mb i długo idzie

tylko mam ten problem że w ten sposób skille i wszystko inne śmiga po za potkami nie chce mi za chiny wykryć potków

• Dodaj nową pozycję...