Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie przez internet ?

MrCwaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Widziałem nie dawno różne strony oferujące zarabianie pieniędzy lub doładowania telefoniczne, przez internet poprzez wypełnianie różnych ankiet czy granie w ich gry. I tu jest moje pytanie czy znacie jakieś sprawdzone strony które naprawdę wypłacają pieniądze i nie ma na nich ograniczeń wiekowych :) ?

Opublikowano

Mam dla ciebie pomysł! Zrób np 1lvl w grze sfgame,wejdź na stronę DoGry.pl zdobywaj punkty wymień np na 50grzybków +25 na start to będziesz miał już 75 grzybków! konto warte z dyche :p

Znalezione obrazy dla zapytania amfetamina

Opublikowano

ja na mypay.pl zarobiłem pierwszą kase w internecie (poza sprzedawaniem kont w grach), trochę ankiet wypełniałem, jak jesteś kumaty i ogarniesz o co chodzi to można z tego niezłe sumy wyciągać, mi się niestety nie chciało i w półtora tygodnia było 30zł, ale osoba która mi to poleciła, zarabia 250-300zł miesięcznie, nawet mi wyciągi z konta dawała :)

1272247667773s.jpg

Opublikowano

Polecam ci Myiyo.

Zarabiam tu od miesiąca i już ok. 10 złotych.

Tylko niestety na wypłate ok. 85 złotych. Strona wypłaca bo widziałem dużo dowodów w necie.

Wypełniasz ankiety, co jakiś czas dają nową. Oczywiście musisz się zakwalifikować, bo czasami się zdarza, że mają już w ankiecie zbyt dużo osób w podobnym wieku itd. i nie zarabiasz nic.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Mypay.pl jest dobry, w sumie wyciągnąłem z niego ok. 50zł, ale zarobek w internecie to raczej marny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...