Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pantheon - Mid czy Top?

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko na mida wogole to ten build jest chyba zryty i nie powinien taki być bo tu planuja robić frozen malleta z phagea a z phagea sie juz nie da robic maleta.

vayne.png

Opublikowano

Ja próbowałem Pantheonem na MID'a i powiem że nie jest taki zły

po prostu trzeba znać build i jak się nim gra.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Właśnie ja miałem staty Panthem TYM BUILDEM... 25/3/13 a na Topie 6/3/9... Więc nie sądzę, żeby był zły -.-

Opublikowano

Dziwny build, ja bym go całkiem inaczej zbudował.

Aczkolwiek lepiej tym iść na topa, imo Panthem ogólnie na mida się nie opłaca iść.

To napisz build, bo ciekaw jestem różnicy między tym z Mobafire a Twoim. Stestuje najwyżej.

Opublikowano

Ja grałem tym buildem i na prawde dobrze mi się grało

- The Bloodthirster / Infinity Edge / Guardian Angel / Hydra / Frozen Mallet / Mercury Tread's

3kgaming.jpg

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Na topie się bardziej opłaca, w early niszczy wszystko.

Wpadłem na Jax'a... Gdyby nie flesh to bym spadł w 5 sekund... Niszczy? Zależy przeciwko komu jest -.-

@Wejn - nie było aktualizacji dawno.

@3K

3Kgaming

Opublikowano

Tylko, że Pantheon ma nad nim lekką przewagę/ kontrę.

Nie są to tylko moje wymysły, ale potwierdzają to różne źródła.

Widocznie miałeś złe runy, masterki albo źle go składałeś.

Mógł też przeważyć skill.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

imo na mida dobry, gdyż obija midderów jak chce

według mnie dobry w jungi zawsze mi się nim tam dobrze grało:)

03729251862177217306.gif

Opublikowano

Tylko, że Pantheon ma nad nim lekką przewagę/ kontrę.

Nie są to tylko moje wymysły, ale potwierdzają to różne źródła.

Widocznie miałeś złe runy, masterki albo źle go składałeś.

Mógł też przeważyć skill.

Chciałem go zestunować pod wieżą, bo kolega tankował, ale on zrobił to, że tak powiem, umiejętniej, zestunował mnie i zatłukł, a kolegę zabił jungler, bo Lee Sin przez ścianę wpadł no i amen... To było gdzieś koło 11 minuty. Runy i masterki bardziej pod solo topa sklejone, więc nie wiem co mogłem zrobić źle.

@To z fleshem to już później. Ja nie umiem ogólnie grać vs. Jax. Uwielbiam nim grać, ale przeciwko nie potrafię.

Opublikowano

Dlatego że Jax moim zdaniem jest bardzo offtank niedość że wystarczy złożyć guardian angel'a i już się czuje taki tanky

nie wiem dlaczego może przez ulta i E ale w late i jak w early jax jest bardzo dobry i szkoda że go nie pickują na LCS'ach albo rankedach ....

3kgaming.jpg

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Wszystko zależy, na midzie ma świetną sposobność roamingu dzięki ulti, może i skoczyć na topa i na bota, dlatego jest mocny na midzie oraz niszczy praktycznie każdego apc. Na topie radzi sobie świetnie na praktycznie każdego meele champa. Grając panthem trzeba pamiętać zarówno jak o armor pene, lifesteal, ad i hp

Opublikowano

Build jest lepszy na top'a,ponieważ jest tam więcej armora i defa na toperów. Na mida też ujdzie ale więcej resistów .

Opublikowano

Build to nie wszystko, trzeba również umieć nim grać <na MIDzie>. Miałam kilka razy przeciwko sobie Panthe na midzie i dwóch potrafiło świetnie nim grać. Nie dawał mi farmy, stunował, dobry dmg miał. Do tego ten blok... Na Mobafire nie zawsze są dobre buildy :P

Opublikowano

Zależy od picków, ale gdybym miał grać w ciemno, mid.

Dlaczego się pytasz, a potem wszystkim udowadniasz, że nie mają racji?

Bo się pytam? Bo mogę? Od tego jest forum, żeby ludzie wyrażali swoją opinię.

Build

to nie wszystko, trzeba również umieć nim grać <na MIDzie>.

Miałam kilka razy przeciwko sobie Panthe na midzie i dwóch potrafiło

świetnie nim grać. Nie dawał mi farmy, stunował, dobry dmg miał. Do tego ten blok... Na Mobafire nie zawsze są dobre buildy :P

Akurat umiem grać nawet Pantheonem. Gorzej mi tylko idzie vs. adc/apc, bo nawet farmić nie mogę.

Opublikowano

na topie pantheon dobry jest w early i mid a w tf zrobi mniej niz typowy bruiser

na midzie sprawuje sie dobrze bo jak wczesniej pisano wiekszosc miderow to papiery latwo ich skontrowac no i ten roam boli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...