Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twitch - Obraz ze streama sie nie ładuje

Sasuxex1211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Ciągle mam informacje " Loading Video " a po 3-4 min " Failed to load video. Please submit an Issue report " widze że Stream jest włączony ponieważ kontrolka sie świeci, na czacie piszą ludzie tylko za cholere nie chce Mi się władować obraz :/ . Wczoraj było wszystko cacy, wie ktoś co może być tego przyczyną? ( na innych streamach to samo, resetowałem kompa, zmieniałem przeglądarke, czyściłem ciasteczka, reinstalowałem Adobe air/ Flash player. )

@EDIT Zauważyłem że nawet na Justin.tv nie działają streamy ... ( ref )

Opublikowano

To chyba przez Adobe Flash Player,niedawno zrobilem aktualizacje i tez mi nie dziala. :(

"pomogłem? Daj +."

mój Kanał na youtubeto : www.youtube.com/user/threvree

Crysis-800x200.jpg

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

@ REFRESH 

Nagle stało się u mnie to samo po 4-5 godzinach ( wtedy ostatnio włączałem streama) przestało się ładować i jest ciągle Loading Video na każdym streamie reinstalowałem updatowałem wszystkie wtyczki nie wiem czy Wy ludzie też macie tak samo?

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

40 użytkowaników czyta ten temat -.- Winowajcą jest zapewne orange neostrada livebox jakkolwiek się to g... zwie.

Azubu chodzi mi normalnie, twitch jeszcze wczoraj oglądałem a dzisiaj tylko ładowanie.

Opublikowano

widzę że odkop z przed roku.. ale co jak co ja też mam ten problem.  sieć Vectra.. chyba sewer padł jakiś od twitcha.

nawet jak bym odpisał na temat napisany 20 lat temu to co z tego ? Po co zakładać setki takich samych tematów ? Jaki jest argument przemawiający za tym aby nie odpisywać na tematy sprzed roku i dalej ? No chyba mi nie powiesz że ten problem jest indywidualny i dotyczy jedynie autora tematu ? To jest problem ogólny dotyczy większej społeczności więc data napisania tematu nie ma żadnego znaczenia. Być może jest coś z moją logiką nie tak to możesz mnie poprawić.

Opublikowano

problem w temacie się troszkę różni od tego co teraz występuje.. ponieważ stream próbuje się ładować przez cały czas a błąd nie wyskakuje tak jak w pierwszym poście.. więc może to być mylące dla innych. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...