Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie ćwiczenia

_Martin_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa, jak ma ci od pompek schudnąć ? Biegaj rano na czczo po 30 minut.

dobre dla anorektyka .

interwały polecam .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Samymi ćwiczeniami nie schudniesz jak nie ogarniesz tego co jesz, dodaj jakąś diete na redukcje i polecam trening crossfitowy albo cardio , przed ćwiczeniami proponuje wypić kawę - kofeina wspomaga spalanie tłuszczu i nie jedz cukrów na 3h przed ćwiczeniami.

ravensygna.png
Opublikowano

Dobre gastro ( jakaś mała dieta nie koniecznie taka że będziesz wydawał parę set zł miesięcznie ) wystarczą jakieś Banany, jogurciki do tego, ogarnicz słodycze do zera + Bieganie najepiej pod wieczór przed snem żeby się w nocy zregenerować jak troszkę pobiegasz polecam workout lub iść na siłownię.

Opublikowano

Jest jedna najważniejsza zasada jeżeli chcesz schudnąć: nigdy nie podjadaj wieczorem i staraj się wtedy jeść jak najmniej albo jeżeli to możliwe nawet w ogóle(oczywiście w ogóle tylko co jakiś czas).

7 dni tygodnia

wybierz sobie 5 dni w których po 2x będziesz biegał po 20 minut + podciąganie się na drążku(rękoma i nogami)

pozostałe 2 dni zostaw na robienie brzuszków 4x 30 + to samo co wyżej

Ilości są takie bo nie podałeś wagi, gdybyś ją podał byłoby łatwiej sprecyzować.

Opublikowano

Powiem Ci, że nie tylko ćwiczenia dieta też. W sierpniu ważyłem 90kg powiedziałem, że sie za siebie wezme jadłem 5 posiłków dziennie, robiłem 30 brzuszków i teraz waże 78kg.I NAJWAŻNIEJSZE JAK UP BEZ PODJADANIA.

Opublikowano

wiadomo, ze alkohol nie jest wskazany do jakichkolwiek treningów ale jak raz na jakiś czas się piwo wypije to człowiek odrazu nie umrze

Opublikowano

Sprawdz swoje BMI. Polecam ci jakiś sport idź na SKS'y może znajdziesz coś dla siebie.

ok dzięki raz na tydzień się wypije piwko zaczynając od jutro

Jeśli chcesz schudnąć i ćwiczyć nie ma w twoim słowniku słowa piwo/ alkohol, bo ścina białko. Jeśli będziesz ćwiczyć to chuja z tego bedzie. :)

Opublikowano

Na siłkę brzuszki i podciąganie ale najlepsze ćwiczenie to "SEX"

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...