Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Program do cd-keyów

Pev

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie! Od pewnego czasu robię grę i chciałbym żeby ona była płatna.

I szukam takiego programu który mi zrobi instalkę i żeby podczas instalacji trzeba było wpisać cd-key.

Da się coś takiego zrobić? Jest jakiś program do tego?

Opublikowano

To może zrób tak aby w grze była możliwość podania cd-keya, bo takie instalki są z reguły łatwe do obejścia.

Uczeń
Opublikowano

To może zrób tak aby w grze była możliwość podania cd-keya, bo takie instalki są z reguły łatwe do obejścia.

Niestety nie mam takiej możliwości.

Ma ktoś jakieś propozycje? Pomocy daje plusikiii

Opublikowano

lepiej zrob zeby moc sciagnac trzeba podac ten kod bo jak napisal up nie ma problemu w obejsciu takiego zabezpieczenia

Uczeń
Opublikowano

lepiej zrob zeby moc sciagnac trzeba podac ten kod bo jak napisal up nie ma problemu w obejsciu takiego zabezpieczenia

Tak, ale jak to zrobić?! Każdy pisze propozycje, a ja chcę "Poradnik"

Uczeń
Opublikowano

Nie lepiej zrobić w grze tzw. Item Shop? bo myślę,że graczy nie zachęci płatna gra.

pomyślę ale nadal nie dostałem odpowiedzi i leci raport za wypowiadanie się nie na temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...