Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy pogram na jednym z tych zestawów w nowsze tytuły?

Gracko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy pogram na tym:

https://www.youtube.com/watch?v=jxeZ9zv0Zps&list=PL3fuj-ljc63_VOSQ4OoZQ9Is1c943S4qC

lub na tym za 1000zł:

http://www.mpcforum.pl/topic/995964-polecane-zestawy-komputerowe-na-wrzesien-2013/

zestawie komputerowym w gry typu Battlefield 3 czy inne nowsze tytuły? Może być na najniższych ustawieniach i rozdziałce, byle by gra była komfortowa bez przycinek i lagów.

Pozdrawiam.

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

lamborginiaventadorsyg1.png

Lamborghini Aventador

Opublikowano

do 1000-1200zł więc budżet nie jest duży, ale jak będzie trochę brakować to się dozbiera ;)

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Za 1200 można miec hd 7770 i pentium g2030 na którym pograsz na średnich detalach w bf3

A co z resztą? tj. Obudowa itp.

Lamborghini Aventador

Opublikowano

ok. Pentium i HD kosztują razem około 500zł. Czy wymieszczę się jeszcze z tymi 700zł z obudową, płytą itp.? Vakoss12 podał fajny zestaw ale czy moge być pewny, że jak wszystko kupię z tego zestawu to będzie pasować?

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Weź płytę MSI h61m p20 zamiast tamtej

i mogę śmiało kupować?

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Tak, ale ja bym wziął 4 gb bo 2 już się nie opłaca i obudowę tą co wyżej dałem

to kostka w tym zestawie x2? Jeszcze jedno. Czytałem, że ta płyta głównie obsługuje Intel Core iX.

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Na składzie nie ma tej obudowy co podałeś ;/ Mogę tą z zestawu od Vakoss12?

Lamborghini Aventador

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...