Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytań ;)

Manio356

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam do Was kilka pytań (najlepiej jakbyście odpowiedzieli na każde) :D

Pierwsze pytanie:

1. Co chcielibyście zobaczyć dokładnie na serwerze FreeBuild ? (nie wiem czy to można dokładnie nazwać serwerem FreeBuild ale to co mi przyszło do głowy : możliwość wynajmu pokoju w hotelu, później kupno działki, prace (jobs), surowce na dom itd. z mapy survival lub zrobionych(regenerujących się) kopalni/tartaków itd., centrum handlowe(admin shop, kupno własnego stanowiska do sprzedaży itemów, mc donalds(jedzenie), poczta (nie pewne), komisariat policji (cele dla osób które mają się "ogarnąć", ulice (do szybszego przemieszczania się "samochodami") )

2. Czy mógłbym ktoś podać jakiś dobry plugin najlepiej z Tutorialem do JailBreak (chodzi mi o te sektory w których kopie się surowce i przechodzi się do kolejnych sektorów)

3. Co myślicie o serwerze mini-games (nie wszystkie typu ale wydaje mi się że najbardziej popularne tzn. kalambury, splegg, chowany, quake)

4. Co myślicie o serwerze charytatywnym ? Chyba wiadomo o co chodzi.

5. TS serwerowy? Dobry pomysł ?

Daje like za pomocne odpowiedzi ;)

Opublikowano

3.Nie nie nie :D , jak dla mnie takie serwery nie mają przyszłości i upadają za szybko

4.To zależy jeszcze co dokładniej chcesz na tym serwerze umieścić, myślę że może ci to wypalić

5.Oczywiście że tak :) mnie

Opublikowano

1. Co chcielibyście zobaczyć dokładnie na serwerze FreeBuild ? (nie wiem czy to można dokładnie nazwać serwerem FreeBuild ale to co mi przyszło do głowy : możliwość wynajmu pokoju w hotelu, później kupno działki, prace (jobs), surowce na dom itd. z mapy survival lub zrobionych(regenerujących się) kopalni/tartaków itd., centrum handlowe(admin shop, kupno własnego stanowiska do sprzedaży itemów, mc donalds(jedzenie), poczta (nie pewne), komisariat policji (cele dla osób które mają się "ogarnąć", ulice (do szybszego przemieszczania się "samochodami") )

2. Czy mógłbym ktoś podać jakiś dobry plugin najlepiej z Tutorialem do JailBreak (chodzi mi o te sektory w których kopie się surowce i przechodzi się do kolejnych sektorów)
3. Co myślicie o serwerze mini-games (nie wszystkie typu ale wydaje mi się że najbardziej popularne tzn. kalambury, splegg, chowany, quake)
4. Co myślicie o serwerze charytatywnym ? Chyba wiadomo o co chodzi.
5. TS serwerowy? Dobry pomysł ?

1. FB Ci się nie rozkręci. Serwerów FB jest od ch#a i jeszcze więcej.

2. Nw

3. Serwery MG są fajne i takie teraz są popularne.

4. O ile uda Ci się utrzymywać serwer to z resztę kasy możesz użyć na cele charytatywne :)

5. Tak

Opublikowano

Dzięki za pomoc.

Jakie serwery chcielibyście na serwerze? Mam zamiar zrobić taki jakby HUB i z niego można iść na np. Mini-Games, JailBreak itd.

Mam nadzieję że ktoś poda jakieś pomysły ;)
PS: Dalej szukam PLUGINU od JAILBREAK (Sektory).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...