Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Sell rengara po reworku

mikser38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, czytałem że za chwile ma wejść rework rengara. I jeśli ma do niego skórkę, to bede mógł go sprzedać razem ze skórką i zwrócą mi RP za nią ?

Opublikowano

Kiedyś była taka opcja, teraz bodajże ją Riot wycofał, ponieważ kilka moich znajomych próbowało zwrócić, a Riot im odpisał, że nie ma takiej możliwości.

Niestety, ale się nie da.

279981407253602336505.png
Opublikowano

jakie postacie po reworku? Po wprowadzeniu żetonów zmieniali bodajże mastera i karme tylko. Kiedyś zwrócili mi hajs za eve, twitcha i xina, teraz, raczej nie zwrócą.

Daj jakiś dowód że ci zwrócili bo ciężko mi uwierzyć :/

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

jakie postacie po reworku? Po wprowadzeniu żetonów zmieniali bodajże mastera i karme tylko. Kiedyś zwrócili mi hajs za eve, twitcha i xina, teraz, raczej nie zwrócą.

Daj jakiś dowód że ci zwrócili bo ciężko mi uwierzyć :/

lolol jak mogles zwrocic xina skoro to byl hyperbuff dla niego , i przez pierwszy miesiac skladal kazdemu po 2/3 hp na 3 lvlu potem nerf

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

lolol jak mogles zwrocic xina skoro to byl hyperbuff dla niego , i przez pierwszy miesiac skladal kazdemu po 2/3 hp na 3 lvlu potem nerf

Ja tez sprzedalem, bo nim nie gralem, powiedzialem ze nie lubie az tak Op postaci xD

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...